Mam pytanie: jakie są wasze doświadczenia w tej dziedzinie i jakie macie na ten temat zdanie, czy rzeczywiście powinno się tego zakazywać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie, nie jest bezsensem.
Ja tam nie lubie walesajacych sie gosci z kamerami. Chcesz sie uczyc to sie zapisz do klubu i cwicz. Wyjatkami sa dwa przypadki , gdy cos archiwizuje lub sie ucze ( uzywalem kamery do poprawy ruchow w kata).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak ktoś pozwala kręcić filmy, to kręćcie Panockowie do woli, kręćcie...ja mam tyle treningów i innych zajęć, że nie pamiętam kiedy oglądałem jakiś film ze stażu.... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz niestety :wink: musiałem się przerzucić na słowo pisane, wiem jednak, że wiele drobnych elementów ucieka - jest to też niezłe ćwiczenie na pamieć, spostrzeganie i inne takie ciężkie rzeczy :wink: :wink: .
Takie podejście zmusza po prostu to koncentracji.
Pancer
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na szczęście są staże otwarte, na których nie zabraknie choćby jednego EXPERTA, który rozpowszechni informację o ewentualnym badziewiu i nie będzie już więcej zaprzatał sobie głowy tymi stażami .Albo prowadzacy mysli ze robi badziewie i sie wstydzi ze to zostanie rozpowszechnione,
albo sztucznie nakreca zaintersowanie soba, poprzez robienie takiej tajemnicy.
...i co rozjaśniłeś tą wypowiedzią ?Aby rozjaśnić, chodzi mi właśnie w/w typ zachowania
Kompletny zakaz filmowania uwazam za rzecz nieslychanie podejrzana.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu