Porada w sprawie wroclawia :)
Napisano Ponad rok temu
No i przy okazji mam drugie pytanie do mieszkancow wroclawia -- slyszalem ze jest cos takiego jak "trojkat bermudzki" - trzy dzielnice w ktorych lepiej nie wynajmowac mieszkania :wink: Jakie to dzielnice, bo chcialbym w miare bezpiecznie postudiowac przez 5 lat
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - Number One Taekwondo Wrocław, kierowany przez Łukasza Grzesińskiego
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - WKDSW Taekwondo Wrocław, kierowany przez Wojciecha Dolnego.
Jeśli chodzi o ITF to w tej chwili wpada mi do głowy tylko ta stronka:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - WSKT Wrocław, klub Adama Alenowicza. Wiem, że są tez kluby Andrzeja Undro i Zbigniewa Sempa - namiary znajdziesz na stronie PZTKD ITF [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Co do kosztów i profilu treningów... najlepiej przejść się na zajęcia, zobaczyć, zapytać...
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
No i przy okazji mam drugie pytanie do mieszkancow wroclawia -- slyszalem ze jest cos takiego jak "trojkat bermudzki" - trzy dzielnice w ktorych lepiej nie wynajmowac mieszkania :wink: Jakie to dzielnice, bo chcialbym w miare bezpiecznie postudiowac przez 5 lat
To chyba chodzi o okolice dworca pkp, i bodajże ul. Traugutta.
Trochę się tam zmienia, budują nowe budynki do których od paru lat wprowadzają się nowi ludzie, i generalnie robi się coraz spokojniej
(sam się tam włóczyłem nocami i nic )
mój kuzyn tam mieszkał podczas studiów i przeżył.
Ale jakby co - wynajmuj na biskupinie - tam jest najładniej, a na pl. grunwaldzkim jest sekcja tkd itf (w tej szkole postawowej, która tam, no jest) nie wiem kto prowadzi.
pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Hymn XIII MŚ Taekwondo
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Taekwondo ITF - Grecja 2003 :)
- Ponad rok temu
-
rozciagniecie na maksa - masa zdjec
- Ponad rok temu
-
Jak skakać wyżej?
- Ponad rok temu
-
Dobok - gdzie za ile i jaki ?
- Ponad rok temu
-
Pozycja walki w TKD
- Ponad rok temu
-
jakie kopniedcia powinien wykonywac grappler??
- Ponad rok temu
-
Taekwon-Do w Trójmieście( WTF czy ITF?)
- Ponad rok temu
-
Mini turniej w parterze
- Ponad rok temu
-
Wakacje Kraków Taekwondo
- Ponad rok temu