zapasy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chłopie 64 kg? No zbyt wyżarty to Ty nie jesteś Po prostu pracuj nad masą.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
P.S. Chciałbym ważyć te 80kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Silowania a zapasy to dwie zupelnie roze rzeczy.A wlasciwie to co to jest MMA?Jakies wszytsko łączone?
Jasne inna jest siła z maty inna z siłowni. Jaka przydaje sie w walce wiadomo
Ja waże te 80kg
Napisano Ponad rok temu
Heh... :wink:Ja waże te 80kg
Za duzo tez nie ma co.Te 80 w pelni by mnie satysfakcjonowało.Najlepszy Bob Sapp.Ostatnio oglądam K-1 a on po jednej bombce od 100 kg gościa lezy i kwiczy na deskach hehe.I w UFC czy gdzies tam (nie znam sie na tym za specjalnie ) tez przygrywał.I pewnie kipnie w wieku 35 lat na jakąś niewydolność bo jak ma serce utrzymac te 170 kg Czego mu oczywiscie nie zycze tylko stwierdzam fakty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Roz sprowadzenia do parteru na ulicy a potem to korba i heja w pysk gosciowi. Odradzam ci trenowanie kravki zapisz sie na thai boxing lub boks. Bedzie ci trudno przystosowac sie do bjj gdyz parter zupelnie tam inaczej wyglada niz w zapasach. Ja mam 2 kolegow zapasnikow i jak jezdze z nimi lac wiesniakow na wioskach to oni ida w ogien i tak gosciami rzucaja ze niechcialbym tak pasc na macie a co dopiero na asfalcie.
Napisano Ponad rok temu
Aha.Tak na marginesie ile ty ważysz Zekiet? Albo taki np Combat.Tak pytam z ciekawości
Ehh - ja 80 - 82 kg. Wystarczy. Wziąłem kiedyś 120 kg gościa na ramię - hehe (bieg po sali)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Ps. też trzymam sie w okolicy 80-82kg
Napisano Ponad rok temu
Człeniu jak bardzo chcesz i masz czas i zacięcie to idź albo na thai boks lub na boks. W zupełności ci to powinno wystarczyć. W końcu w zwarciu nie ma z topą o czym gadać
Pozdrawiam
Ps. też trzymam sie w okolicy 80-82kg
Do mnie - "człeniu"?
Chodziłem na boks
Jest o czym gadac
Napisano Ponad rok temu
Jeślui chcesz coś dodać do zapasów to polecam muay thai lub bardziej pod kątem ulicy, Krav Maga. Nauka na ulicy jest dość ryzykowna lecz znam i takich ludzi, którzy się szczycą tym, że to co potrafią zawdzięczają ulicy.
Nie będę smucic o kravce, bo się dosyć o niej na forum napisałem. Lecz jeśli chciałbyś się dowiedzieć czegoś więcej, wal na priva albo mejlnij do mnie.
(81 kg, chcę dojść do 90)
Napisano Ponad rok temu
A dlaczego uważasz, że siłownia nic ci nie da? W jaki inny sposób chcesz nabrać masy - będziesz jadł makaron?No wiem ze wyzarty nie jestem ale jezeli chce trenowac zapasy to nie przytyje.Jak czlowiek zapieprza np. przed zawodami to w okresie treningów spada jeszcze dodatkoweo ze 2 kg!Narazie nie moge silowni robic bo to nic do zapasów nie daje.Na pocieszenie moge powiedziec tylko ze ostatnio niszczylem kumpla z innego klubu w parterze ktory wazy 84kg papieros Silowania a zapasy to dwie zupelnie roze rzeczy.Wiec sam rozumiesz.A wlasciwie to co to jest MMA?Jakies wszytsko łączone?
Napisano Ponad rok temu
Hmmm...waga nie odzwierciedla wartości bojowej człowieka, często za duże muły (takie kulturystyczne buły a nie prawdziwe motorycznie sprawne mięśnie) mogą powodować obniżenie skuteczności zadawania ciosów, są wolniejsze a nawet mogą być słabsze(jak wiadomo energia kinetyczna zależy bardziej od prędkości a prędkość od przyśpieszenia a ono jest odwrotnieproporcjonalne do masy )
nawet nie wiesz jak bardzo jestes w bledzie
Nauka na ulicy jest dość ryzykowna
ale daje najszybsze efekty...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zabawki samoróbki
- Ponad rok temu
-
Przemoc zwalczać przemocą !!!
- Ponad rok temu
-
wesołe(nieprzyjemne) zdarzenia
- Ponad rok temu
-
Szukamy zawodnika do stworzenia gry wideo.
- Ponad rok temu
-
uniewinniony
- Ponad rok temu
-
Wrocław
- Ponad rok temu
-
Porażka bramkarza
- Ponad rok temu
-
WALKI ULICZNE