Porażka bramkarza
Napisano Ponad rok temu
Tylko czekam na taki motyw :twisted:
Napisano Ponad rok temu
...
to duszenie od przodu jest faktycznie śmieszne zasięg obu rąk wysuniętych przed siebie jest o wieeeeeele mniejszy niż jednej. dlatego o ile nie łąpie cie koszykarz ( taki z długimi łapskami) to można spokojnie wysuwając jedną rękę dosięgnąć do twarzy... czyli zadawać ciosy... wkładać palce do nosa i ciągnąć za rzęsy:D
Napisano Ponad rok temu
przypomnij sobie słodkie czasy piaskownicy, babskie dżudo i śmiertelną technikę zwaną kobyła - to właśnie shoker
Napisano Ponad rok temu
Jesli zas chodzi o technike (mawashi) opisana przez Zekieta, to mysle, ze zaszlo male nieporozumienie. Oczywiscie mozna tak kopnac "dwa w jednym" czyli i koscia piszczelowa w bok, a podgietymi palcami np. w nerki. Ale takie wykonanie tchniki przeczy jej podstawowej zalecie - majac dwa punkty ujscia sila sie rozprasza, majac jeden tylko piszczel, albo jeszcze mniejszy fragment podbicia stopy - jest wtedy o wiele grozniejsza.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Jesli zas chodzi o technike (mawashi) opisana przez Zekieta, to mysle, ze zaszlo male nieporozumienie. Oczywiscie mozna tak kopnac "dwa w jednym" czyli i koscia piszczelowa w bok, a podgietymi palcami np. w nerki. Ale takie wykonanie tchniki przeczy jej podstawowej zalecie - majac dwa punkty ujscia sila sie rozprasza, majac jeden tylko piszczel, albo jeszcze mniejszy fragment podbicia stopy - jest wtedy o wiele grozniejsza.
K_P
Już w ogóle nic nie trzeba dodawać!! Tylko mała oczywista dygresja skąd to wynika: im mniejsza powierzchnia uderzeniowa - tym lepszy efekt.
Napisano Ponad rok temu
... im mniejsza powierzchnia uderzeniowa - tym lepszy efekt.
praw fizyki pan nie zmienisz, nie bądź pan głąb
Napisano Ponad rok temu
praw fizyki pan nie zmienisz, nie bądź pan głąb
Właśnie...
Napisano Ponad rok temu
A szoker to chyba tylko na nie odziane ramie (wlasnie testuje na sobie:))
Ano na nie odziane. Ale skuteczne!! I jeśli gość ma na prawde wielką i napiętą łape, to długo będzie łaził z krwiaczkiem czyli pseudo malinką!!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
nie lepiej mu zmasakrowac wnętrznosci.
potem tak fajnie piszczy....
Napisano Ponad rok temu
Potem obdukcja i policja szuka, a nie daj borze ktoś Cie znał.... przegwizdane!
A tak to co koleś glinom powie? Panie władzo on mnie uszczypnął?? No to go wyśmieją!!
A poza tym taka technika daje doskonały efekt przy małym nakładzie i siły i energii.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiekość niejest najważniejsza.
P.S. niewiem czy to była standardowa (piszczelem), czy uliczna mawacha.
Napisano Ponad rok temu
A mi wyszedł...i mnie teraz reka troszeczke napier****...Mi ten shoker tez nie wchodzi cos
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie,wlasnie,prosimy o odpowiedz 8)
No jak tak ładnie prosita :)
Nie był to nikt ze znanych bramkarzy, nikt w Fajtera, nikt z agencji ochrony z Wrocka.
Rzeczona sytuacja mniał miejsce w tanc-budzie, której nazwy nie znam ( ), ale jest to jedyna dyskoteka w Nadolicach Wielkich. To ten lokal w budynku, co jak remiza wygląda. Byłem tam pierwszy raz, bo kolesie powiedzieli, że ma być striptiz . Notośmy pojechali.
W efekcie striptizu nie było, muza kiepska i kolesiowi zwineli lusterka z cieniasa. Tylko ta bójka to było coś na plus.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WALKI ULICZNE
- Ponad rok temu
-
filmy z walk ulicznych
- Ponad rok temu
-
tyle sie mowi o skutecznosci...
- Ponad rok temu
-
Napad na oczach kilkudziesięciu gapiów
- Ponad rok temu
-
Łódź to normalne miasto!! :)
- Ponad rok temu
-
Aleja politechniki noca - tez Lodz, w nocy ogladane.
- Ponad rok temu
-
Zimą czy w lecie - zawsze w dresie
- Ponad rok temu
-
Przygody z kanarami
- Ponad rok temu
-
małe obdartusy
- Ponad rok temu
-
Piotrkowska Noca