Napad na oczach kilkudziesięciu gapiów
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze siedze przed kompem bo czytam forum czy to nie logiczne ? Ja swoje nie (specjalnie dla ciebie ponownie wielkimi czerwonymi literami) powiedzialem dawno temu, ale widze ze ty nie i nie masz zamiaru ?
hmmm a skad ten wniosek ? moze sie nie wyraznie wyrazilem ?
Co do twojej odpowiedzi to do niej akurat nic nie mialem ... dodalem tylko swoje trzy grosze ... Co do wiedzy z telewizji to stad wlasnie wiedze czerpie wiekszosc ludzi ogladajacych wiadomosci ... Sam nie ogladam nic oprocz niekiedy lepszych filmow ... Pozatym nie chodzi o czerpanie wiedzy z TV, ale raczej o wszelkiej masci programy w stylu "Uwaga" itp traktujace wlasnie o tych "kontrowersyjnych" tematach ....
Cos pominalem ? Moze powtorzyc ?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktos juz mowil, ze ta wpadka byla podczas pyskowki ... Tu nie ma mowy o zaskoczeniu ... A co do wszelkiej masci ciosow podbrudkowych itp majacych na celu chwilowe lub przy mocniejszym ciosie dluzsze straty przytomnosci (bodajze cos z blednikiem ale juz nie pamietam) to trening oraz obrywanie w ten sposob uodparnia nas czesciowo na to ...
Heh a co do samego UFC to naprawde niekiedy conajmniej glupio to wyglada ... w porownaniu z takim K1 .. srednia dlugosc walk jest z lekka inna ... i ilosc przyjetych na siebie ciosow ...
Pozdrawiam.
cos Ci sie chyba tematy popier**lily. nie mial to byc komentarz do "tyle sie mowi o skutecznosci..."
Napisano Ponad rok temu
jeśli widzisz ze 3 napierd..la bogu ducha winnego kolesia na oczach kilku setek gapiów, to najprostszym sposobem jest wyłowienie z pośród gapiów choć 1 kolesia gotowego pomóc ci w obronie (nie testowałem, ale wydaje mi się to rozsządniejsze niż atak w pojedynke na 3 "rozjuszonych baranów".)
a co do kobiet- to jeśli poklepie cię po plecach to jej przecierz rąk nie połamiesz, ale jesli wyskakuje z nożem tapicerskim to o co chodzi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gnojek "leje" kobiete na ulicy a ludzie siedzą i pędzlują lody?? Qrwa ciekawe czy im smakowało i czy wido krwi nie wydał się zbyt nie na miejscu !!!
Osobiście staram się wykazywać się jakąś odpowiedzialnością i postawą obywatelską. Brzmi to pompatycznie ale chodzi mi o to, że jeśli jest zagrożone życie lub zdrowie innego człowieka to pomogę!
Trzeba zwalczać w ludziach martwice kończyn dając przykład. Uważam, że wtedy znajdzie się ktoś skory do pomocy.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Osobiście staram się wykazywać się jakąś odpowiedzialnością i postawą obywatelską. Brzmi to pompatycznie ale chodzi mi o to, że jeśli jest zagrożone życie lub zdrowie innego człowieka to pomogę!
Dlaczego ja nigdy nie mogę trafić na takich ludzi jak Ty czy inni obecni na tym forum w sytuacji takiej jak np. mi się ostatnio zdażyła, kiedy dwóch dużych dresów poinstruowało mnie co mam zrobić, czego mam nie robić i jak mam się zachować? A wszystko oczywiście na oczach ludzi w autobusie. I niech nikt nie mówi, że może nie było widać, bo raczej niecodziennie się kartę sim wyciąga z aparatu :?
Pozdrawiam,
S.
Napisano Ponad rok temu
Ale zapewniam Cie, że wiekszość ludzi z tego forum pomogla by.
Miedzy innymi uważam, że po to powinny byc organizowane zloty forumowiczów w różnych miastach. Poznajemy sie i nawiazujemy nowe znajomosci a kiedy pojawia sie problem, to jest do kogo zadzwonic i prosic o pomoc. (bajdalej pierwszy zlot we Wrocku juz dzisiaj i ciekawe jak wyjdzie )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na oczah całej klasy .Noi nikt mi nie pomugł ,hociaz kumple z klasy to
sami WOJOWNICY ,a nie jakieś tam cioty.dopiero nauczycielka zaczeła sie
z nimi szarpac i odpuścili.
Kurwa trzeba liczyc tylko na siebie i już....
trzymajcie sie
Napisano Ponad rok temu
Acha to chyba pierwsze prawo na ulicy :twisted:
Ja nie spodziewam sie pomocy nigdy, choc wiem ze sa osoby, ktore zawsze mi pomoga.
Umieszliczyc, licz na siebie :wink: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
dostałem wpierdol od 4 gości w zatłoczonym autobusie i nikt nawet słowa nie powiedzial (a lali mnie aż do następnego przystanku).
true, true. a spróbuj sobie usiąść w zatłoczonym autobusie, to za 30 sekund (no góra dwa przystanki): -Uj, pani kumo, jaka ta młodzież nie wychowana, widzi taki że kobieta stoi... :? a jak potrzeba świadków, cisza i spokój.A wszystko oczywiście na oczach ludzi w autobusie.
Napisano Ponad rok temu
kiedys zostałem zaatakowany przez kilku kolesi w biały dzień
na oczah całej klasy .Noi nikt mi nie pomugł ,hociaz kumple z klasy to
sami WOJOWNICY ,a nie jakieś tam cioty.dopiero nauczycielka zaczeła sie
z nimi szarpac i odpuścili.
Jak to tylko na siebie, na swoją nauczycielkę też możesz liczyć
A
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam wszystkich, niezaleznie od tego co cwicza , jakiej sa narodowosci oraz orjentacji :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeszcze by sie pluła ,dlaczego ona a nie ktos inny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Łódź to normalne miasto!! :)
- Ponad rok temu
-
Aleja politechniki noca - tez Lodz, w nocy ogladane.
- Ponad rok temu
-
Zimą czy w lecie - zawsze w dresie
- Ponad rok temu
-
Przygody z kanarami
- Ponad rok temu
-
małe obdartusy
- Ponad rok temu
-
Piotrkowska Noca