Oploty
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos z was zna jakies dobre patenty jezeli chodzi o oploty? (jak np Strieders wrap ,najlepiej z fotkami tak jak na stronie producenta)
Napisano Ponad rok temu
budo_MindRazor napisał
Czy ktos z was zna jakies dobre patenty jezeli chodzi o oploty? (jak np Strieders wrap ,najlepiej z fotkami tak jak na stronie producenta)
Tu pewnie byłeś
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To jeszcze może tu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie sama forma oplotu nie wyczerpuje tematu, pozostaje jeszcze kwestia materialow, w koncu nie kazdy sznurek nada sie do tego. Linka taka moim zdaniem musi spelniac jakies kryteria w stylu: byc nie rozciagliwa, czy tez miec odpowiednia powierzchnie aby nie powodowala obtarc itp?
Ktos z was eksperymentowal w tym kierunku?
Napisano Ponad rok temu

Jeśli masz jakąś super bajer kose to paracord tak jak był w oryginale. Popytaj w sklepach alpinisytcznych, żeglarskich, lepszych paramilitarnych itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za linki. Zadnego nie znalem. Moze MindRazor sie nic nowego sie nie dowiedzial, ja na pewno. A szczegolnie z drugiego. Teraz przynajmniej bede wiedzial jak zmienic oplot w swoim iaito jak juz mi sie rozejdzie lub tak usyfi, ze nie bedzie mozna patrzec.
thnx
Napisano Ponad rok temu
budo_NiX napisał
To: RobertP
Dzieki za linki. Zadnego nie znalem. Moze MindRazor sie nic nowego sie nie dowiedzial, ja na pewno. A szczegolnie z drugiego.
Nix slyszalem juz w ktoryms poscie ze "nie jestes nowym forumowiczem tylko leniwym" i bardzo prawdopodobne ze tak wlasnie jest :wink:
Jestem wdzieczny Robertowi za zainteresowanie sie tematem ale podane
powyzej linki byly juz umieszczone w jednym z postow przez Seikena. Tu masz skrot coby nie byc goloslownym :wink:
Napisano Ponad rok temu
budo_MindRazor napisał
Nix slyszalem juz w ktoryms poscie ze "nie jestes nowym forumowiczem tylko leniwym" i bardzo prawdopodobne ze tak wlasnie jest :wink:
Rany.... znow po mnie jada... No dobra... nie znalazlem tych linkow wczesniej, ale tez jakos mi nie byly potrzebne takie informacje na JUZ, a to ze akurat w tym temacie sie na nie natknalem i dziekuje za ich umieszczenie, to chyba nic zlego i co to ma wspolnego z moim potencjalnym lenistwem....
A poza tym jak tez juz wczesniej napisalem nie mam czasu przeszukiwac tysiecy postow i ich czytac.... Jesli jest to az tak irytujace to sorry.... Ludzie wypisuja tu gorsze bzdury niz ja...
No to tyle zupelnie off-topic...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
jak ostrzycie noże? [kształt]
- Ponad rok temu
-
Zastosowania necka?