lubię walkę w zwarciu.ale wiem że kopać też należy potrafić..a low kick to raczej nie wszystko
  lubię walkę w zwarciu.ale wiem że kopać też należy potrafić..a low kick to raczej nie wszystko  prawda
  prawda  jaki techniki polecilibyście komuś o wzroście 185 cm wadze raczej szczyp.łej 68 kag...rozciągniętym raczej jak zwyczajny człowiek ....???porsze o pomoc w tej materii...gdzie mogę znależć jakieś informacje na temat efektywnego rozciągania??
  jaki techniki polecilibyście komuś o wzroście 185 cm wadze raczej szczyp.łej 68 kag...rozciągniętym raczej jak zwyczajny człowiek ....???porsze o pomoc w tej materii...gdzie mogę znależć jakieś informacje na temat efektywnego rozciągania??dzieki z pomoc...prosiłbym w odpowiedzi o używanie nie tylko koreańskeigo nazewnictwa..bo..ja tego w ogóle nie zakumam
 :wink:
   :wink:

Ja bym proponował więc dobrze opanować ap chagi (mae geri) i dolyo (mawashi) i to raczej na środkową strefę. Najprostrze najczęściej jest najlepsze
  Ja bym proponował więc dobrze opanować ap chagi (mae geri) i dolyo (mawashi) i to raczej na środkową strefę. Najprostrze najczęściej jest najlepsze  

FaceBook
 FaceBook