Skocz do zawartości

Zdjęcie

Piotrkowska Noca

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
236 odpowiedzi w tym temacie

budo_combat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3360 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Piotrkowska Noca

niech no by te pajace trafili na ktoregokolwiek z nas...
mieliby mysle nauczke na przyszlosc

Wiadomo,ze na ulicy mogliby nawet takie niedorozwoje wygrac i z prawdziwymi mistrzami, ale mam nadzieje, ze przynajmniej probowalibysmy urzadzic im niezla balange...
a nastepnie mam nadzieje dla nich kajdany na Policji

Ehh takie leszcze :lol: gdyby 1szy zaczepiający dostał porządnego kopa, z łokcia w twarz i parę strzałów - reszta miałaby więcej respektu!

Poza tym nie wiem jak wy ale ja często noszę nóż, nunchako, pałkę itp.
Tylko czekam, aż który wyskoczy (jak stoją np. menele czy właśnie różne małolaty po 3-4 sztuki) - jeden ruch - jeden koleś - jak się dobrze trafi...
  • 0

budo_nego
  • Użytkownik
  • Pip
  • 35 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ale swoja droga to czemu sie wogole,ale to kompletnie nie bronil
...

Nie jestem pewien ale koleś wygląda jakby walnął pare piwek i chyba nie wie za bardzo co się dzieje - moze dlatego nawet się nie zasłania :)
  • 0

budo_lowkick
  • Użytkownik
  • Pip
  • 37 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ten filmik jest lol, kolesie na filmie tez sa lol, ta panienka co ciagle mowi: "ej, sory" jest lol. nie wiem skad sie takie pajace biorą. ten film to kolejny przyklad na to jak wielka przepasc jest miedzy ludzmi trenujacymi sztuki walki a zwyklymi chłoptasiami z ulicy. tych leszczy mozna by spacyfikowac w dwóch w ciagu minuty.
  • 0

budo_ld
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 171 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hmm, a dla mnie najciekawszy jest poczatek filmu, tam gdzie sie "ustawiaja", cos tu jest nie tak... chyba ze on juz wczesniej dostal i mu kazali siedziec, no bo jak bym zobaczyl kolesi z kamerka i sie ustrawiajacych jak maja mnie nagrywac to bym nawet najwiekszego KOZAKA popchnal i spierdalamento.
Chyba zeczywiscie ten kolo z paniena byl naity albo nacpany.
  • 0

budo_eternite22
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 66 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

On byl albo nacpany albo najebany. Ale mysle ze filmowanie bylo poprzedzone jakas dyskusja... niby mu fajke obiecali jak sie da sfilmowac czy cos.. A kolo siedzial i nie byl na tyle swiadomy zeby uniknac kwestii. Poza tym mam wrazenie ze go kojarze z widzenia :) A jezeli sie nie myle to na pewno byl nacpany Ale nie znaczy to ze znam kazdego cpuna w miescie :) Szczerze mowiac nie moge sie pogodzic z tym co zobaczylem... co za beznadzieja
  • 0

budo_ld
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 171 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No ja se pomyslalem ze moglbym to byc ja np. wracajacy z jakiejs imprezy czy cos :/ kurde to jest po prostu straszne :( .
ALE TO POLSKA WLASNIE :(
  • 0

budo_europe
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 66 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ehhh macie wiecej:???
wiecej wiecej wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!

ten gosc im mosial podpasc heee moze to ten pobity byl z cop..
no chodzilo o dziwewczyne ...... zreszta nie nosi sie kamery bez powodu ;)
  • 0

budo_eternite22
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 66 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja te odebralem to ze oni przyszli nagrac wendette. Cos z dziewczyna ..Ale co znaczy "akuku"??? Druga opcja: doszli do wniosku ze fajnie by bylo wpierdolic komus nagrac to i puscic w necie. :twisted:
Jednak fakt ze ten koles w ogole si enie bronil, poza tym mowil ze ma juz dosc oznacza ze on byl na to przygotowany i bylo to nieuniknione.... Ale nie spodziewal sie ze bedzie chyba az tak zle... straszny jest ten swiat... mam adzieje ze spotka ich kara
  • 0

budo_faolinar
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 238 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

nie trawie takich cfaniaczków i później sorry , nie mam dla takich litości - jak są w pięciu na jednego mocni , to czemu miękną gdy jest 5na9 albo nawet 5na5 - jeszcze chwila a taki kozak będzie miał pełną nogawkę...

jedyne co w tym lubię to momenty w stylu : SUPREIS !!! Jestem z kolegami...
  • 0

budo_carlito
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 174 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

krew sie gotuje...
  • 0

budo_dark
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2517 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Z cyklu "witaj w lodzi"?...zenada...to fakt niezaprzeczalny. Prawde mowiac w piatek lub w sobote miedzy 22 - 2:00 takie mlotki wylegaja na Piotrkowska. Niby reprezentacyjna ulica, kamerki, straz ale w rzeczywistosci wolalem poruszac sie bocznymi ulicami, byle nie ta glowna. A z filmu widac bylo ze kolesie mieli jakies zatargi. A jego ciosy to smiech na sali, na nawalonego goscia moze starcza....No ale panowie - takie rzeczy zdarzaja sie codziennie i wszedzie.
  • 0

budo_saku
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5219 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tez mi sie coś robiło jak to ogladałem, śmiecie chciały sie popisać i tyle. Powodem było akuku? Koleś siedzi przy szybie nad napisem 'kebab 5zł' a biorąc pod uwage arabowatą morde agresora to może niechciał żeby robił mu zła reklame siedząc tam pijany i odstraszajac klijentów :wink:

Dołączona grafika
  • 0

budo_ld
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 171 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja te odebralem to ze oni przyszli nagrac wendette. Cos z dziewczyna ..Ale co znaczy "akuku"??? Druga opcja: doszli do wniosku ze fajnie by bylo wpierdolic komus nagrac to i puscic w necie. :twisted:
Jednak fakt ze ten koles w ogole si enie bronil, poza tym mowil ze ma juz dosc oznacza ze on byl na to przygotowany i bylo to nieuniknione.... Ale nie spodziewal sie ze bedzie chyba az tak zle... straszny jest ten swiat... mam adzieje ze spotka ich kara

A zauwzayles/uslyszales ze kolo sie pyta "a czy dacie mi papierosa" wiec byl nietrzezwy, wiec moze nie byl na tyle swiadomy co go czeka i nie byl w stanie sie bronic.
  • 0

budo_administrator
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4477 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dyskusja toczy sie w kilku topicach.

"czym sobie zasluzyl?"
"a moze zle na nich spojrzal?"
"a moze byl pijany?"
"a moze ich obrazil?"

A ja sie pytam- czy kamera byla tam przypadkowo?
  • 0

budo_msj
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 197 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A ja sie pytam- czy kamera byla tam przypadkowo?

mysle ze nie. pytanie tylko czy to byl przypadkowy koles, i oni po prostu chcieli kogos pobic i to nagrac, co juz ktos tutaj sugerowal, albo koles zostal wybrany specjalnie: zemsta, porachunki itp. i kamera tez byla tam nieprzypadkowo.

A moze ktos im kazal pobic tego goscia i oni to nagrali zeby miec dowod ze rzeczywiscie pobili kolesia. - ale to juz spiskowa teoria dziejow, a ja sie chyba za duzo tanich filmow sensacyjnych klasy B naogladalem. :wink: :drinking:
  • 0

budo_zales
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 232 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

moim zdaniem to powiedział te swoje "akuku' jak coś nagrywali. Pozatym ten co powiedział żeby "lasce sie nic nie stało" musiał go znać.

ps. zajebać ch.. , mądrzy 5 na 1. po starówce gdańska czasem tez tacy chodzą. Doprokuratury z tym.
  • 0

budo_carlito
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 174 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

wygląda na to, że ten agresor myślał że tamten padnie po pierwszym kopie nie ? ale dzielnie się trzymał.
(na końcu filmiku jest moment z jakąś laską na plaży. Czyżby chodziło o nia ? :roll: )
  • 0

budo_mafox_
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 746 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a ja mysle ze to sa debile ktore po prostu chcialy sobie zrobic ubaw po pachy...

:?
  • 0

budo_lowkick
  • Użytkownik
  • Pip
  • 37 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

heh, wlasnie sobie pomyslalem ze ten koles ktorego bija jest podobny do waldemara kiepskiego :)
  • 0

budo_sou
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 136 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

LOL wedlog mnie to bylo tak ze kolesie chcieli nakrecic sobie jak kogos bija podbili do kolesia i mu powiedzieli ze np "nakrecimi filmik ze niby cie zaczepiamy itd itd" koles sie spytal czy dostanie za to fajke ;] moze chcial sobie zazartowac aby podniesc sie na duchu no i jak ten go kopnal koles mysli no nic lepiej tak niz zebym sie nie zgodzil i dostal mocniej no ale po 2 razach mu sie odechcialo za to kolesie sie podbniecili adrenalinka im uderzyla do glowy i sie rozkrecili na maxa....
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024