Weekend przyjazni VT/WT/WCh
Napisano Ponad rok temu
Mam dla was małą propozycje może troche szloną ale realną i mozliwa do wykonania. A mianowicie.
Proponuje wszystki forumowiczom szkół VT/WT/WCh abyśmy zrobili wspulne seminarium jako przedstawiciele roznych szkół i przećwiczyli i przedyskutowali wszystkie formy od Siu Lim Tau zacząwszy a na Muk Yan Chong skończywszy. Poćwiczymy pomyślimy i wyciagniemy jakieś wnioski. Zastrzegam że nie ma to być spotkanie nawiedzonych i nawracanych. Tylko ludzi o otwartych umysłach, badających koncepcje zasady i techniki tej wielkiej rodziny. To może pozwoli dojśc do zgody pomiędzy szkołami.
Pozdrowienia dla wszystkich Ju Te
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi sie, ze sa potrzebne osoby do wspolpracy, czyli interweniujacy, ktorzy znaja sie na rzeczy, poniewaz w innym przypadku moze zapanowac balagan. Co wiecej forma wykladowa pozwolilaby przedstawic roznice, bez specjalnego przekonywania! na zasadzie wymiany roznic, pogladow, cos w stylu przkazanie specyfiki stylu, czyli cos w stylu seminarium!!
bardzo dobry pomysl
Napisano Ponad rok temu
dzieki
Napisano Ponad rok temu
Mój pomysł jest nastepujący.
Każde seminarium może być poświęcone jednej formie.
Tak że sprawa zaawansowania nie miała by znaczenia.
Można przerobić wsztstkie formy na takim seminarium, lub tylko te króre wy znacie i umiecie.
Podaicie miasta w których mieszkacie to wybierzemy to do którego wszyscy będa mieli naibliżej a sprawy organizacyjne omówimy pózniej. Panowie to jest łatwiejse do wykonania niż moze się wydawać. Troche dobrej woli i seminarium gotowe.
Zapraszam wszystkich od Leung Tinga, Wong Shun Lenga i Wiljama Chenga.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
...niech lepiej seminarium odbedzie sie u ciebie, w Lodzi, wtedy wszyscy beda mieli (mniej wiecej) taka sama droge dojazdu do centrumPodaicie miasta w których mieszkacie to wybierzemy to do którego wszyscy będa mieli naibliżej a sprawy organizacyjne omówimy pózniej
Napisano Ponad rok temu
jestem z lublina, ale proponuje zorganizowac w warszawie, bedzie w miare sprawiedliwie(prawie;))
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co się z wami stało?
Widze że pomysł umarł szybką śmiercią. A moze co nie którzy sa aż tak dobrzy że nie potrzebują takich bezsensownych imprez.
Naskrobcie coś to przynajmniej będzie wiadomo czy poprosić o skasowanie tego tematu.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda że całkiem nierealny.
Chętnie bym pojechał zobaczył, no i coś pokazał jeżeli by była taka chęć do zobaczenia.
Marek.
Napisano Ponad rok temu
Petr
Napisano Ponad rok temu
Tak, dostałem zaproszenie. Z tym, że bardzo nie jasno było tam napisane w jakiej sprawie, już nigdy bym się nie domyślił że to tego typu impreza. Darek miał jechać, bo ja w tym czasie byłem poza Opolem. Okazało się, że ma zajęcia na uczelni i też nie mógł przyjechać.No Masz racje ze nie realny. Bo wiekszosc ma to gleboko w ... Ostatnio bylo organizowane spotkanie organizacyjne takiego przedsiewziecia w Kozlu. Jakos nie widzialem nikogo z Opola. A co poniektorzy mile nawet imienne zaproszenia :-)
Petr
W związku z tym spokojnie z określaniem co, kto i gdzie ma. Uczniów na takie spotkania wysyłał nie będę, bo już wiadomo jak to się kończy.
Marek.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co z niego wyrośnie? ;-) filmik
- Ponad rok temu
-
bialy zuraw czy modliszka ?
- Ponad rok temu
-
Czy uczy się medytacji w polskich szkołach Kung-Fu ?
- Ponad rok temu
-
Historie i Legendy Wing Chun
- Ponad rok temu
-
wing chun film
- Ponad rok temu
-
Googlizmy kung-fu
- Ponad rok temu
-
Najskuteczniejszy styl kung fu :-)
- Ponad rok temu
-
Jak sie Wam trenuje/trenowalo w Chinach?
- Ponad rok temu
-
Parter w Weng Chun
- Ponad rok temu
-
Kim jest pan Dan?
- Ponad rok temu