Mini turniej w parterze
Napisano Ponad rok temu
Był gościnnie zawodnik z Judo. Przyszedł, przebrał się w judogę, popatrzył na trwające zawody i póżniej zrezygnował mówiąc, że ma coś do załatwienia. A szkoda byłem ciekaw jego występów. Być może nie odpowiadała mu taka "wolnoamerykanka".
Zauważyłem, że większość walk kończyła się przez duszenie gilotyną, czyli w sumie łatwą techniką.
Turniej był rozgrywany systemem francuskim.
Następny turniej jest planowany na grudzień.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Choong napisał
jestem za. GDAŃSK prawtopodobnie bedize reprezntowany przez czlonkow tashikido team Charlyego i ... mnieNa MS w Warszawie mozemy sobie zrobic miedzyklubowy turniej parterowy , kazdy wystawi np po 2 reprezentantow klubu. Tak oto powstanie 1 w polsce liga parterowego Taekwon-do :-)

Napisano Ponad rok temu
budo_moro napisał
to pytanie do Kameh'a. Kiedys na obozie tez mielismy taki turniej tyle ze byla to po prostu urozmaicona rozgrzewka. i chodizlo o wypchniecie przeciwnikow (1:2 to byla normalka) poza wyznaczony terento w ramach taekwondo?? 8)

Napisano Ponad rok temu

Prawdopodobnie będzie sala w czasie MŚ - dokładnie będziemy wiedzieć wieczorem...
Sala byłaby zaraz obok miejsca rozgrywania MŚ, no i złożyć się będzie trzeba na sale (pewnie wyjdą grosze). Sala nie jest duża ale na mini turniej się nada :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A więc raczej parteru nie ma - tylko są zapożyczenia - w ogóle sprawa mocno dyskusyjna... :?

Napisano Ponad rok temu

My jako klub przyjezdzamy w sobotę na eliminację i prawdopodobnie będziemy tylko na elminacjach, nie będziemy raczej chyba czekać na finały wieczorem.
Napisano Ponad rok temu
budo_Dźwiedziu napisał
wiem kto uczy w radomiu. ale przeciez mogli na 'dziko' wystartowac w jkaichs innych zawodachtak w ramach taekwondo, spójrz na miasto Kameha Moro, Radom, nie kojarzysz kto uczy taekwondo w Radomiu??

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chetnie bym popatrzyl na taki mini turniej, bo startowac raczej nie bede... ze wzgledow naukowych

pozdro, majki
Napisano Ponad rok temu
budo_majki napisał
nieeeeeee no... tfardym trzeba byc a nie mientkimchetnie bym popatrzyl na taki mini turniej, bo startowac raczej nie bede... ze wzgledow naukowych
opuscilem duzo treningow a parterze i nie czuje sie godnym reprezentowania klubu... niemniej jednak wyrazam pelna aprobate na obejrzenie... bradzo bardzo chetnie... podajcie tylko czas i miejsce zawodow, ew. spotkania
pozdro, majki

Napisano Ponad rok temu
budo_moro napisał
jestem za. GDAŃSK prawtopodobnie bedize reprezntowany przez czlonkow tashikido team Charlyego i ... mnieNa MS w Warszawie mozemy sobie zrobic miedzyklubowy turniej parterowy , kazdy wystawi np po 2 reprezentantow klubu. Tak oto powstanie 1 w polsce liga parterowego Taekwon-do :-)
![]()
A co ze mna:P

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale wy to pewnie sooper goście jesteście i wgóle a ja taki ciesias przy was będę :///
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Wakacje Kraków Taekwondo
- Ponad rok temu
-
Sprzet
- Ponad rok temu
-