Schodki.
Napisano Ponad rok temu
Za wszystkie konstruktywne pomysły dziekuję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba jak ktoś ma serce chore...wbieganie pod gore jest choolernie nie zdrowe (serce)
Napisano Ponad rok temu
wbieganie pod gore jest choolernie nie zdrowe (serce)
...tak samo jak kazdy inny submaxymalny wysiłek (tak wiec nie masz racji)
Napisano Ponad rok temu
...tak samo jak kazdy inny submaxymalny wysiłek (tak wiec nie masz racji)
? Heh - zależy dla kogo! Wiek, staż, zdrowie, kondycja itp. itd. Nie generalizuj!!
Np. ja biegnę na stadione 20 (po 400 m) okrążeń bez wysiłku. Inni robiąc 5-7 okrążeń -padają na pysk.
Napisano Ponad rok temu
To slaszysz: Rower jest, jeno nie ma w poblizu odpowiedniej górki co by nadawała się do takiego ćwiczenia. Zastępuje mi to w miare możliwości, szybka jazda na długijm dystansie, Najcięższe przełożenie wcale nie jest takie męczące, jak sie przyzwyczaić.
Napisano Ponad rok temu
Ja proponuję raczej zmienne tempo jazdy, np. jedziesz sobie 25 km/h, przyspieszasz do 35 i utrzymujesz to tempo przez minutę, a potem zwalniasz, itp.To slaszysz: Rower jest, jeno nie ma w poblizu odpowiedniej górki co by nadawała się do takiego ćwiczenia. Zastępuje mi to w miare możliwości, szybka jazda na długijm dystansie, Najcięższe przełożenie wcale nie jest takie męczące, jak sie przyzwyczaić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w jakim czasie można spytać?Np. ja biegnę na stadione 20 (po 400 m) okrążeń bez wysiłku. Inni robiąc 5-7 okrążeń -padają na pysk.
Napisano Ponad rok temu
w jakim czasie można spytać?
Np. ja biegnę na stadione 20 (po 400 m) okrążeń bez wysiłku. Inni robiąc 5-7 okrążeń -padają na pysk.
4 km - robię w 15 - 16 minut.
8 km -czyli 20 okrążeń - około - 33 minut (antyterroryści robią podobny test - 8 km w mniej niż 40 minut więc się kwalifikuję 8) ).
W godzinę robię około 15-16 km.
Napisano Ponad rok temu
Combat, to gratuluje wy3malosci, bo ja bym pewniej zrezygnowala po kilku kolkach.... zreszta nie wiem, bo juz dawno nie biegalam na dlugie dystanse....
Kolka - kwestia treningu... Jak zresztą wszystko...
Ciekawa obserwacja - goście patrzą jak biegnę 4 km... (1,2,3 okrążenie...) a im bliżej 8 km - robią zdziwione miny i idą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wpadłam kiedyś na pomysł skoków obunóż, to mnie ktoś postraszył,Ja bym sugerował skoki obunóż - one bardzo męczą. Kilka razy dziennie standardowo powinno starczyć.
że można sobie zniszczyć stawy. Co zatem robić, żeby nie zniszczyć?
Czy odpowiednia rozgrzewka wystarczy?
Napisano Ponad rok temu
Jak też, ja też
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Drążek 120cm, mocowany do ścian (do podciągania)
- Ponad rok temu
-
w razie ataku tygrysa
- Ponad rok temu
-
Bic
- Ponad rok temu
-
Karczycho - jak wzmocnic?
- Ponad rok temu
-
Trening izometryczny? z czym to się je