Drążek 120cm, mocowany do ścian (do podciągania)
Napisano Ponad rok temu
Rozporowy odpada (nawet gdyby były tak długie, nie chcę wepchać ściany do łazienki)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
We framudze. Nic dziwnego,Etam rozporowy niczego nie wpycha.
a) to framuga, jest budowana ciut inaczej
trudno przesunąć ścianę wzdłuż
Ale tu by wisiał prostopadle do ścianki działowej. Takie ściane to ekipa remontowa burzy i stawia jednego dnia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozporowy mam, moge przeniesc. Ale to tylko 80cm. Spróbuj we framudze podciagać się nadchwytem do karku, :-(a może po prostu zakupisz sobie drążek rozporowy i zamontujesz w innej framudze????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozporowy mam, moge przeniesc. Ale to tylko 80cm. Spróbuj we framudze podciagać się nadchwytem do karku, :-(a może po prostu zakupisz sobie drążek rozporowy i zamontujesz w innej framudze????
wydaje mi się, ze jesteś po prostu za szeroki w barach. spróbuj sie zheblować. ja jestem taczej mały (174cm, 64 kg) i ja to robie bez problemu na moim drążku rozporowym zamątowanym we framudze drzwi mojego pokoju. i jestem szczęśliwy :D:D:D
Napisano Ponad rok temu
Mam szansę, że w nowym domku będę mógł zamocować drążek nie we framudze, tylko do ścian w przedpokoju. Czy ktoś widział takie gotowe ?Wiem, można rurę, kołnierz i na kołki rozporowe do ściany, ale hmmm, drążek oprócz wytrzymałości, musi spełniać kryteria estetyczne mojej małżonki
Rozporowy odpada (nawet gdyby były tak długie, nie chcę wepchać ściany do łazienki)
kup takie cos - uchwyty, ktore wygladaja jak pół ucha ludzkiego (brzmi glupio ale to ciezko opisac - taka ksztaltka jakby literke "U" nakleic na sciane) to jest niby do wieszania drążków do garderoby, ale mozna to ładnie zawiesić na ścianie po dwóch stronach korytarza, przyciąć rurę na wymiar i wieszać tylko na czas treningu - plus jest taki (oprócz zachwytu zony ze jej drązek nie wisi w przedpokoju ) że masz jeszcze 120 cm drąga do cwiczeń np. metodą dr Ruffiera - świetna dla kazdego kto cwiczy MA...
pozdro
ptysiu
Napisano Ponad rok temu
plus jest taki (...) że masz jeszcze 120 cm drąga do cwiczeń np. metodą dr Ruffiera - świetna dla kazdego kto cwiczy MA...
co to za metoda cwiczen? mozesz wyjasnic?
Napisano Ponad rok temu
wydaje mi się, ze jesteś po prostu za szeroki w barach. spróbuj sie zheblować.
Robert, awansowales na pakera :peace:
K.
Napisano Ponad rok temu
wydaje mi się, ze jesteś po prostu za szeroki w barach. spróbuj sie zheblować.
Robert, awansowales na pakera :peace:
K.
No wiesz, akurat sterydy biorę. Tylko cholera nie takie. Prędzej mi biust urośnie niż bary ;-)
Qwert_il, ja mam wąskie bary ale długie łapska, takie do drapania w kostkę bez schylania :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
w razie ataku tygrysa
- Ponad rok temu
-
Bic
- Ponad rok temu
-
Karczycho - jak wzmocnic?
- Ponad rok temu