Pytanie o szkołę - W-wa- Smolna.
Napisano Ponad rok temu
i o której godzinie ?
Napisano Ponad rok temu
czy treningi dla początkujących są w weekendy ?
i o której godzinie ?
Na Smolnej sa tylko zajecia jak na razie w weekendy - moze sie zmieni od pazdziernika i np raz w tygodniu bedzie tez trening bez maty na duzej sali.
Grupy pod wzgledem zaawansowania sa w Piastowie.
Na Solnej jest grupa mieszana ale i tak zawsze jest kilku instruktorow wiec sie dzieli na podgrupy a niedlugo moze zostana godziny rozdzielony bo sie dosc ciasno juz zrobilo ale to zobaczymy po wrzesniu.
Zajecia sa w soboty na 15.30 i niedziela na 10.30
Po prostu nalezy przyjsc sprobowac pocwiczyc i jesli bedzie odpowiadalo pozostac a jesli nie to poszukac sobie innej sekcji - ja nigdy nie namawiam bo i tak zawsze pelno chetnych 8) bez namawiania
Napisano Ponad rok temu
jeszcze koszty chciał bym znać jeśli można
Napisano Ponad rok temu
tego właśnie szukałem
jeszcze koszty chciał bym znać jeśli można
100 zl miesiecznie z mozliwoscia uczestniczenia tez na zajeciach w Piastowie.
Oczywiscie pierwsze 1-2 treningi na zorientowanie sie - bezplatnie.
Kimona na poczatek nie sa potrzebne ale z czasem sie przydaja
Napisano Ponad rok temu
Pisze w tym temacie zeby nie zakladac nowego. Przeszukalem mniej wiecej cale forum ale duzo niestety nie znalazlem Dlatego prosze milosnikow jiu jitsu z warszawy o napisanie w jakich klubach cwicza, ile placa, jaki jest dojazd, o ktorej sa treningi, i najlepiej zeby podali strony internetowe
w/w sekcja na smolnej odpada poniewaz nie mam srodku lokomocji, wiec nie moge jezdzic do piastowa (autobusy odpadaj), a placic 100 zl za 2 treningi tez raczej nie moge. (no co nie znaczy ze nie przyjde na te 2 darmowe :-) )
No moze sie cos dla mnie (i kolegi) znajdzie.
Pozdrawiam, i z gory dziekuje za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
To jest sekcja akademicka (ludzie z zewnatrz tez moga cwiczyc) wiec i koszty sa duzo mniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O godzinie 20 sie zaczyna, ale trener troche przesuwa zwykle wiec trening trwa gdzies tak od 20.20 do 22 prawie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Osobiście gorąco polecam tę sekcję, trener Chełstowski jest rewelacyjnym i bardzo konkretnym nauczycielem, a na macie panuje zdrowa atmosfera. Pod względem programu ta sekcja jujitsu jest dość specyficzna, bo właściwie jest to sekcja judo (ćwiczy się przede wszystkim rzuty), choć jednocześnie z silnym akcentem na parter. Jako przykład tego ostatniego podam tylko, że kiedyś pojawiłem się na bjj u Mirka Oknińskiego, a natępnego dnia poszedłem na Karową i było ćwiczone dokładnie to samo przejście gardy.
pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
co prawda nie w komplecie ale pojedynczo ekipa z trojmiasta wpada dzieki za trening, od razu porawil mi sie nastroj po zawodach TKD ktore nie poszly mi najlepiej (a dokladniej mowiac poszly najgozej ze wszystkich na jakich bylem :? )Martius , fajny trening , kiedys ekipa z 3miasta w komplecie przyjedzie pocwiczyc
pozdrawiam :wink:
pozdrowki!
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pamietam to miales calkiem atrakcyjny support, wiec nie gadaj ze bylo cie jeden :wink:co prawda nie w komplecie ale pojedyncza ekipa z trojmiasta wpada
pozdro
ps. alkohol szkodzi zdrowiu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do alkocholu to.. usowa wolne rodniki :twisted:
Singlaub- dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powialo chlodem :wink:Tak, podziekujmy supportowi ze sie zjawil.
Napisano Ponad rok temu
ps. alkohol szkodzi zdrowiu :wink:
Dlatego, dla zachowania równowagi, pije się "na zdrowie" ;-)
Yin-yang - harmonia musi być ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staz JJ Goshin - Ryu 10-11 V
- Ponad rok temu
-
Ksiązka ZYCZEŃ i zażaleń ;)
- Ponad rok temu
-
Seminarium Jiu-Jitsu Kraków 2003 - Foto