Staż z Gianpierro Savegnago
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ale z drugiej strony nie ma sensu ,aby profesor filologii polskiej uczyl dzieci pisania literek w nauczaniu poczatkowym :wink:
Napisano Ponad rok temu
nerwowy nie jestem a poczucia humoru hmm ostatnio mocno ograniczone..Do Aiki: Aiki, straszny z ciebie nerwus i w ogole nie masz poczucia humoru
progresuCzego Ty sie wlasciwe, Aiki, spodziewales.
kiedys bylo tak ,ze stazeaikido z sensejem Savegnago wyznaczaly rytm aikido. Byly to momenty na ktore budowalo sie forme i dostarczaly temetu do pracy na pozostale pol roku....Fajnie by bylo, gdybys cos na ten temat napisal
Z czym instruktor wrocil do domu po takim stazu? Chyba tylko z kacem..
jest.. sens finansowy. :-) dla tych co organizują nauczanie ;-))))Ale z drugiej strony nie ma sensu ,aby profesor filologii polskiej uczyl dzieci pisania literek w nauczaniu poczatkowym.
Napisano Ponad rok temu
Sorry, ale dla mnie to się troche miotasz w swoich stwierdzeniach -
nie tak dawno pisaleś o pozytywnej energii Senseia Savegnago, którą odczuwaleś podczas byczia rzucanym w przeciwieńśtwie do energii negatywnej Senseia Cognarda :wink: .
Teraz troszeczke robisz najazd na Włocha.
Poziom Prowadzącego staż poznaje się też po poziomie stażu - co absolutnie nie oznacza że ma być on na bardzo wysokim poziomie - ma być dostoswany do poziomu ćwiczących tak, by mogli oni jak najwięcej z tego skorzystać. Tak jak zresztą Ty sam zauważyłeś było dużo rozmów - możliwe że Savegnago zrezygnował z bardziej ambitnego programu. On jest nauczycielem tej grupy i myślę że nie na naszym poziomie jest ocena zajęć. A nauczyć można się na każdympozimie - wystarczy chcieć.
Dla mnie aikido Senseia Savegnago uległo troche "przygaszeniu" po wypadku, ale i tak należy miec do niego ogromny szacunek za to co prezentuje bo nadal jest to bardzo fajne. Zresztą możliwe że przyczynę tych zmian jest jego dalszy rozwój.
S.
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie aikido Senseia Savegnago uległo troche "przygaszeniu" po wypadku, ale i tak należy miec do niego ogromny szacunek za to co prezentuje bo nadal jest to bardzo fajne. Zresztą możliwe że przyczynę tych zmian jest jego dalszy rozwój.
A ja mam trochę inne zdanie zwłaszcza po ostatnim stażu. O ile jeszcze w Lublinie na jesieni ub roku zgodziłbym się z tym pogladem o tyle staz Warszawski był dla mnie dowodem wzrostu witalności, dynamiki i owego pozytywnego promieniowania u mistrza do poziomu sprzed wypadku a nawet ciut ponad 8O
Napisano Ponad rok temu
nigdy sie nie miotam :-) Nie napisalem nic złego na temat enseja Savegnago, ale napisalem sporo złego o organizacji stażu.Sorry, ale dla mnie to się troche miotasz w swoich stwierdzeniach
to dwie rózne rzeczy i nie widze sprzecznosci ;-)
Napisano Ponad rok temu
Sensei Savegnago jest wielka osobowoscia i mistrzem aikido wielkiego formatu, i jest w sumie super ( choc zawsze moze byc lepiej lub gorzej :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak .. Savegnago jest wielki , a kobiety do garow.. ( mycia)
Aiki,Ty i te Twoje fantazje
Napisano Ponad rok temu
bo co mialem zrobic to zrobilem..
Napisano Ponad rok temu
Ale mi dogadales! Drobny zlosnik z ciebie, Aiki!nie przemeczaj sie . nie musisz rozumiec
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aiki-age i aiki-sage
- Ponad rok temu
-
Staz majowy 2003 z Tamura i Yamada sensei
- Ponad rok temu
-
Staż z Shihanem Andre Cognardem w Warszawie
- Ponad rok temu
-
SHUDOKAN, YOSHINKAN, AIKIKAI
- Ponad rok temu
-
Yohoku Demonstration by Morihei Ueshiba
- Ponad rok temu
-
zajecia z dziecmi
- Ponad rok temu
-
Jak cwiczyc z bardziej zaawansowanymi od siebie?
- Ponad rok temu
-
Kwietniowy Paryż i staż z Tissier
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Sensei Y.Yamadą ODWOŁANE !!!
- Ponad rok temu
-
Aikido w biznesie
- Ponad rok temu