Ksiązka ZYCZEŃ i zażaleń ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chetnie przyjade na wasze seminarium lae nie w tym roku niestety jesli jakas sztuka nazywa sie walka ze wszystkich sil to musi byc warta sprobowania. p.s. my tez mamy walke nozem
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=56715
Pozdr.,
M.
Napisano Ponad rok temu
dam mi ktos ?
Napisano Ponad rok temu
chcialem wiedziec jak uzyskac pelna aktywacje konta... czytalem warunki i wszystkie spelniam (chyba). kiedy moge sie tego spodziewac i czy wogule...
pozatym chcialem wiedziec czy moge zareklamowac oboz (o ktorym i tak ciagle wszedzie trabie ) na dziale seminaria i obozy. widze ze tam jest dosc malo postow i sa wystawiane tylko przez osoby ktore maja niezla historie na tym vortalu. wiec nie chce nikogo urazic i najpierw sie pytam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pelna aktywacja zalezy od administratora vortalu - jesli dodales sie sam do grupy uzytkownikow vortalu to teraz mozna tylko czekac az zostanei konto uaktywnione.
jesli dodales sie do grupy nie dodalem jestem zielony i nie wiem jak jakas mala podpowiedz, moze link? ja tylko przeczytalem regulamin i wszystko co bylo w ogloszeniu...
Napisano Ponad rok temu
A tu bezposrednie wejscie:
http://budo.net.pl/g...13f37877f715c77
Kto sam sie nie doda to nawet nie bedzie go w kolejce oczekujacych - po dodaniu to troche czasu moze trwac nieraz kilka dni nieraz tygodni.
Napisano Ponad rok temu
dzieki... a ja czekalem i dziwilem sie ze juz taki czas temu spelnilem warunki i nic :wink: i bym tak czekal dzieki!
Napisano Ponad rok temu
Za szybko zamknąłem posta, a poza tym misiu orochimaru to jest ksiażka jiu jitsu a nie kurwa jebanego ninjitsu albo innego czegoś, więc wypierdalaj stąd nim spacyfikuję te twoje sztuki tajemne.
A poza tym moderator może obrażać każdego - póki jest moderatorem.
hmm powracając do pierwszych psootw na stornie, co to za moderator, co robi co chce!! rozumiem jakies troszke wyzsze prawa niz zwykly zalogowany czlowiek, ale bez przesady... Nie obrazając Moderatora jarka (bo zaraz sie zacznie na mnie) ........... Troche kultury, nie jestes tu taj jakims faraonem wyluzuj;p wystraczy napisac grzecznie bez uzywania słowa Kur** co 2 słowo i juz by bylo pop fakcie:-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do zazalen czmu moja skrzynka jest zablokowana!! i nie moge dostac pryw. wiadomosci;p:-)
Nadal nie mozesz ? - to zarejestroj sie i dodaj do grupy oraz poczytaj dzial Newbie
Napisano Ponad rok temu
JU-JUTSU jest poprawnie.
Pozdrawiam.
gogatsu
Napisano Ponad rok temu
jest poprawnie
pisownia i zgodnie z Ustawą o uprawianiu dalekowschodnich sportów walki
pozdrawiam
PZJJ
Napisano Ponad rok temu
Warto byloby zmienic na stronie glownej JIU JITSU na JU-JUTSU. JU-JUTSU jest poprawnie.
Pozdrawiam.
gogatsu
No cóż ... nic dodać, nic ująć ... ale raczej warto by bylo dodać troszkę wiedzy. Juz kiedys wypowiadałem sie odnośnie pisowni: ju-jutsu, ju-jitsu, jiu-jutsu, jiu-jitsu. Wszystko to wyłącznie fonetyczne zapisy (najczęściej niemieckie - ju-jutsu, lub francuske - jiu-jitsu) a prawidłowy zapis to tak zwane "krzaczki" czyli po prostu hieroglify japńskie - kanji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JA życze sobie 10 DAN AIKIDO , AIKIBUDO, JU-JITIUS , NINJISTIU , KATORI i KENDO no i oczywscie TSUNAMI:D
dam mi ktos ?
Yooggie musimy się jakoś spiknąć przy pifku Ty dasz mi tytuł Soke i 10 dana w kilku stylach, a ja ci dam 10 dana w czym tam masz ochotę, a co mi tam a potem weźiemy słownik japoński i ponadajemy sobie tytuły fajosko będzie i niech nam ktoś podskoczy !!!
Kto się do nas dołączy? Robimy drugą fabrykę danów. Pierwsza juz jest ... kto wie jak sie nazywa???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Jiu-Jitsu Kraków 2003 - Foto
- Ponad rok temu
-
Dla rozbawienia dzialu ju-jitsu ;)
- Ponad rok temu
-
odpadam!!!
- Ponad rok temu