Ksiązka ZYCZEŃ i zażaleń ;)
Napisano Ponad rok temu
- życzenia (zwiazane z dzialem o mercedesa ani bmw nie prosic)
- zazalenia i skargi
- opinie
- wlasne propozycje co do dzialu
- itd....
Napisano Ponad rok temu
Tajemnica jakaś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam żal ...
ze dwa razy , ze dwa lata temu prosiłem cię o adresy klubów jj w okolicach
Radomia
a ty nic, nie dzwonisz, nie piszesz...
Napisano Ponad rok temu
ja mam żal ...
ze dwa razy , ze dwa lata temu prosiłem cię o adresy klubów jj w okolicach
Radomia
a ty nic, nie dzwonisz, nie piszesz...
Sorki ale osobiscie nie znam nikogo co tam prowadzi ani w okolicach moi znajomi akurat tez nie.
Moze i cos jest ale JJ jets duzo organizacji i po prostu duzo osob nie zna sie nawzajem a nawet nie slyszalo.
Jak cos bede wiedzial dam znac - moze wczesniej niz za nastepne 2 lata
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeden z waszych moderatorow nijaki JAREK ktory uczy sie pancration wykasowal temat ktory stworzylem i jeszcze mi tak nawtykal ze powinienem go chyba znalesc i zabic
temat byl legalny nie obrazalacy oraz na temat! chcialem tylko namowic wszystkich do wziecia udzialu w obozie konigun ninjutsu oraz odiwedzenie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a on stwierdzil ze to klamstwo i sie zaczelo...
i moderator moze kogos obrazac i dopuszczac sie takiego bezprawia?? mam dowody ze to nie zart i oboz sie odbedzie, oraz bnie jestem naciagaczem!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze - nie on wywalił tylko ja.a ja mam zazalenie.
jeden z waszych moderatorow nijaki JAREK ktory uczy sie pancration wykasowal temat ktory stworzylem i jeszcze mi tak nawtykal ze powinienem go chyba znalesc i zabic
temat byl legalny nie obrazalacy oraz na temat! chcialem tylko namowic wszystkich do wziecia udzialu w obozie konigun ninjutsu oraz odiwedzenie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a on stwierdzil ze to klamstwo i sie zaczelo...
i moderator moze kogos obrazac i dopuszczac sie takiego bezprawia?? mam dowody ze to nie zart i oboz sie odbedzie, oraz bnie jestem naciagaczem!!!!!!!!!!
Po drugie - licz się ze słowami.
Po trzecie - nikt nie lubi ściemniania, a jak się czyta o rozdawaniu certyfikatów uprawniających do nauczania po jednym obozie, to... szkoda gadać. Poza tym co to za obóz, o którym nic nie wiadomo - ani gdzie się odbędzie, ani kto jest organizatorem - żadnych konkretów.
Po czwarte - zanim zaczniesz się reklamować, napisz trochę wartościowych postów. Wypadałoby się zapoznać z zasadami tutaj panującymi, no nie?
Napisano Ponad rok temu
mimo wszystko czy moderator powinien takie texty pisac?? ja nawet raz nie przeklnolem i nikogo nie probowalem w zaden sposob obrazic
naprawde bardzo przepraszam jesli w jakis sposob naruszylem regulamin!! (ktory przeczytalem)
Napisano Ponad rok temu
Dlatego też tekst wylądował w archiwum.mimo wszystko czy moderator powinien takie texty pisac?? ja nawet raz nie przeklnolem i nikogo nie probowalem w zaden sposob obrazic
Do reklamy służy osobny dział - żeby tam pisać, trzeba spełnić pewne warunki (patrz nagłówek Vortalu).naprawde bardzo przepraszam jesli w jakis sposob naruszylem regulamin!! (ktory przeczytalem)
Napisano Ponad rok temu
a ja mam zazalenie.
ja mam żal do moderatorów!!!!!
takie posty powinny być umieszczane w dziale UWAGA - TAM NIE WCHODZIĆ!
Sorki, ale pierwsze co mi się nasunęło po wejściu na podaną stronę to jak najszybciej użyć alt+f4....
Postuluję o stworzenie działu pn. UWAGA - NIE WCHODZIĆ ew. inny o podobnym przeznaczeniu.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a ja mam zazalenie.
Wal się w ryj oszołomie, nie wykasowałem kurwa twojego posta - zrobił to ktoś inny i szczerze mówiąc nawet nie wiem kto. Wkurw mnie bardziej jeszcze...
Napisano Ponad rok temu
A poza tym moderator może obrażać każdego - póki jest moderatorem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz racje, zróbcie seminarium a my zrobimy fajne zajęcia Może trochę zajęć z noża - nooo to by było nawet zabawne.
kurcze...to macie zajęcia z noża ?? makabra...
a co do seminarium.... Głogów może być... ale jakby co, zapraszam do Kalisza... Terry was polubi... nawet bez noża...
a co do pojedynku z ninja... to kiedy ?? Warto by to uwiecznić... 8)
zdróweczka... :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem, wiem ,wiem jestem męcząca no ale przczytałam już wszystkie tutejsze regulaminy no i wiem już chyba wszystko; dlaczego ja raz mogę a chwilę potem nie mogę głosować (jednak w tych ankietach) od pogody to zależy czy co? jak znajdziesz czas moderatorze to odpowiedz, jak masz wazniejsze sprawy na głowie to ja poczekam ściskam
Jesli jest sie zalogowanym to mozna glosowac ale system nieraz nas wylogowuje samoistnie.
Druga sprawa niektore ankiety sa bardzo stare i poznikalo np z nich czesc odpowiedzi i nieraz nawet okazuje sie ze jest tylko jena odpowiedz w akiecie a dwie zniknely
No ale z nowszymi nie powinno byc klopotu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Jiu-Jitsu Kraków 2003 - Foto
- Ponad rok temu
-
Dla rozbawienia dzialu ju-jitsu ;)
- Ponad rok temu
-
odpadam!!!