Wybór
Napisano Ponad rok temu
MN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma stylu, który jest prosty/skuteczny/super na ulice. Każdy ma swoje mankamenty. Masz 1 na 1 to czemu nie bjj. 1 na 2 to cos uderzenowego boks, kick, mu tai, i oczywiście w wersji 1vs1 też sie sprawdza. Czy karate jest dobre.. Ma mankament tej niskiej gardy i braku uderzeń pięścią na twarz. Nie czarujmy sie. Chcesz być niezły to 2 lata ciężkich treningów ustaionych tylko pod realną walkę bo inaczej to lipa będzie. Polecam joge
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdyby życie było takie proste...Kickboxing. Pół roku i umiesz się obronić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to wybór jest chyba prosty, jeśli masz do wyboru KK albo siedzenie przed telewizorem
Poza tym, jak już się trochę potrenuje i załapie plus minus o co chodzi, to zawsze kolegów z treningów można trochę "zboczyć" i postarać się z nimi porobić rzeczy na treningach nie przerabiane (np. przerobić szkoleniówkę Basa Ruttena, do pobrania z FTP Budo)
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
czy trenujac intensywnie 5 razy w tygodniu przez 1 -2 lata (pomijajac zdolnosci ) KK mam szanse na obrone na ulic....
trzymam sie tej dysycpliny dlatego poniewaz czasu tez marnowac nie zamierzam (nie ukrywajcie tego ze cwiczycie takze dlatego aby nie dac sie zlac innym )...nie zrozumcie mnie zle ze chce cwiczyc karate tylko po to aby sie muc lac z kims....ale po to aby po okolo tym czasie muc sie obronic nie wyladujac na intensywnej terapi
jestem spokojnym gosciem ktory nie szuka nigdy zaczepki .....lecz jak wiadomo w dzisiejszym swiecie nie trudno o nia :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po 5 razy w tygodniu intensywnie... To ja myślę że po 2 latach to możesz nawet na zawody jechać - ale kwestia czy bedzie 5 razy w tygodniu i czy będzie intensywnie :?czy trenujac intensywnie 5 razy w tygodniu przez 1 -2 lata (pomijajac zdolnosci ) KK mam szanse na obrone na ulic....
A na ulicę Ci wystarczy na pewno bo po 2 latach intensywnych treningów SW będziesz w stanie szybciej biegać niż potencjalni agresorzy 8)
Napisano Ponad rok temu
Jestem z Jaworzna ...jesli ktos moze wie to podziekuje za informacje
Napisano Ponad rok temu
a tera na serio
moze inaczej napisze
chlopak trenujacy intensywanie 5 razy w tyg przez 1-2 lata KK da rade vs 1 lub vs2 gnojka
Chodzi mi odpowiedz w stylu......KK jest to styl Sportowy , czyli lepiej nie nadajacy sie do walki w realnym zyciu czy tez przeciwnie....
Mam nadziaje ze tera all benda wiedziec o co mi chodzi
Napisano Ponad rok temu
Kickboxing. Pół roku i umiesz się obronić.
A swistak siedzi i zawija je w te sreberka
Napisano Ponad rok temu
problem w tym ze nie ma albo ja nie wiem o takich (szukalem ogloszen itp i ani widu ani slychu)
Jestem z Jaworzna ...jesli ktos moze wie to podziekuje za informacje
Jeśli chcesz sekcję kicka to jest blisko Jaworzna w Sosnoscu Niwce. Dojazd "J" bądź "E" szczegóły na
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kolka
- Ponad rok temu
-
Z zycia mezczyzn...
- Ponad rok temu
-
Kopnięcia