A ja kupiłem berimbau właśnie z berimbau.abc.pl i jest świetny. Ładny dźwięk i dobry materiał. Do tego długo na niego nie czekałem, parę dni może......
to ludzie z barimbau.abc.pl jeszcze się zajmują sprzedażą ??
Napisano Ponad rok temu
A ja kupiłem berimbau właśnie z berimbau.abc.pl i jest świetny. Ładny dźwięk i dobry materiał. Do tego długo na niego nie czekałem, parę dni może......
Napisano Ponad rok temu
to ludzie z barimbau.abc.pl jeszcze się zajmują sprzedażą ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra póki co napisze tylko, że beri doszlo wygląda porządnie, czas: od momentu potwierdzenia i dostania od gościa info że wysłał: na drugi dzień (jesli priorytetem) paczka jest.
Jak brzmi napisze jutro jak mi się w końcu uda to napiąć
Napisano Ponad rok temu
Siemka mam pytanie co do sklepu Rodashop. Czy po zamówieniu kontaktowali sie jakos z Toba?? i jezeli tak to po jakim czasie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam zamiar zamówic abady na berimbau.abc.pl, ale mam pewien problem co do wyboru wymiarow nogawki przy końcu, wymagane jest zeby podac odpowiednią dla siebie szerokosc a ja nie mam pojęcia jaką wybrac, moze moglibyscioe ppodac szerokosc nogawki w waszych abadach ? bylbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
, no to mam problem , ale na zdj. abad z berimbau.abc.pl nie widac zeby byly poszerzane dolem, albo mi sie tylko wydaje....
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu