BA+Dorian+Genesis+BCAA
Napisano Ponad rok temu
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Jak możesz to napisz więcej szczegółów na temat tej suplementacji
No tak
BA 2x dziennie razem z gainerem w NT a w T rano z gainerem i po treningu z porcja gainera
Genesis - jedna paczka rano po sniadaniu (wydaje mi sie swietna alternatywa dla Animal Pak'a - po kilku dniach brania czuje sie lepiej, wysypiam sie lepiej etc a dodatkowo w skladzie ma te same sterole roslinne co w Natural Sterol Complex)
BCAA 4 kapsulki rano po sniadaniu a w T 2 przed i 2 po treningu
Dorian tylko w treningowe 20 minut przed treningiem
Do tego dieta 4,5tys kcal/dzien 30-40-30
do uzupelnienia diety gainer i batony proteinowe (baton po kazdym treningu razem z BCAA a po 30min gainer)
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
esteś kolejnym który twierdzi ,że daje mega kopa ?
Bo zbieram opinie
Napisano Ponad rok temu
I jak z dorianem ?J
esteś kolejnym który twierdzi ,że daje mega kopa ?
Bo zbieram opinie
Musze przyznac ze po jednej porcji (na opakowaniu pisze zeby zaczac od polowki, ale nie jestem podatny na pobudzacze ) pokopalo mnie niezle, trening skonczylem 7minut przed czasem, zlany potem ale zadowolony. Pobudzenie bylo, ale nie takie jak po wypiciu za duzej ilosci kofeiny - brak efektu drzenia rak czy ogolnie drgawek
Swoja droga gadalem ostatnio z matka, ktora jest pielegniarka, i powiedziala mi ze ostatnio zglosil sie do szpitala chlopak 18 lat ktory wypil .....UWAGA ...... 28 (slownie: dwadziescia osiem) redbulli
To musialo byc dopiero pobudzenie
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja bym se walną na trening z 5 porcji doriana jak kiedys będe bardziej przy kasie to zrobię mały test czy wytrzymie i opisze na forum a tak swoją drogą zajebiste suple
Przyznaj sie lepiej ze to Ty sie zglosiles do szpitala po wypiciu 28 puszek redbulla
Gdzie byles w sobote 18 kwietnia okolo godziny 2000? Nooo ??!!
A tak na serio to po 5 dawkach Doriana to pewnie bys wyladowal w szpitalu, lepiej uwazaj z tak mocnymi dawkami kofeiny, jak sie nie myle dawka smietelna to 80 filizanek, 5 porcji Doriana to pewnie = 60 filizanek
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Przyznaj sie lepiej ze to Ty sie zglosiles do szpitala po wypiciu 28 puszek redbulla
Gdzie byles w sobote 18 kwietnia okolo godziny 2000? Nooo ??!!
A tak na serio to po 5 dawkach Doriana to pewnie bys wyladowal w szpitalu, lepiej uwazaj z tak mocnymi dawkami kofeiny, jak sie nie myle dawka smietelna to 80 filizanek, 5 porcji Doriana to pewnie = 60 filizanek
nie no ja nie pije red bulli ale nie no z 5 porcjami przesadziłem bo za drogo ale tak 2 lekko
Napisano Ponad rok temu
nie no ja nie pije red bulli ale nie no z 5 porcjami przesadziłem bo za drogo ale tak 2 lekko
barto ja ostatnio walnalem 1,5 i powiem ze lalo sie ze mnie jak bym z basenu wyszedl i te ciarki przechodzace po calym ciele
calkiem jak po sp(...) tak ze uwazaj... i pij duzo wody
No i na puste kichy oczywiscie lepiej kopie.
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga mieszkam juz w Irlandii 2 lata ale czasem absurdy jak w Polsce. Siedze sobie przy biurki w ww bibliotece patrze w gore a tam na suficie kartki porozwieszane "zakaz podlaczanie laptopow do sufitu - kara €20"
Co do gainera to znajomy mnie namowil do sprobowania gainerow firmy "Forever living" - jako najlepsze weight gainery a nie ten syf co kupuje lol to zostawie bez komentarza. Kupilem dwie puchy 2x 525gr (slownie gramow!!!! ) za €48.00 Nie rzucac miesem, bogaty nie jestem, kupilem tylko dlatego ze firma Forever Living daje gwarancje zadowolenia albo zwrot pieniedzy
Postanowilem przetestowac ten wynalazek i zobaczymy za 10 dni(bo na tyle wystarcza te dwie "puszeczki" ) Staralem sie znajomemu wytlumaczyc ze ten produkt moze jest dobry dla kobiet jako wspomagacz kontroli wagi (jedna porcja ma 90Kcal a z mlekiem ma 200Kcal, 21 porcji na puche) ale nie dla hardgainera/ ektomorfika, ktory zeby przybrac na wadze musi jesc 4,5tys Kacl/ dzien. A on swoje ze bedzie dzialac i ze mam miec zwykla dieta jak dla przecietnego mezczyzny tj 2,500Kcal i brac 3 porcje na dzien z mlekiem...... Zobaczymy.
tu jest link do tego cuda - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
PS. te gainery lepiej u mnie by wygladaly mozesz podeslac
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Kupilem dwie puchy 2x 525gr (slownie gramow!!!! ) za €48.00
48ojro stary dolozylbys kolejne 10 ojro i masz mutanta.
Postanowilem przetestowac ten wynalazek i zobaczymy za 10 dni(bo na tyle wystarcza te dwie "puszeczki" ) Staralem sie znajomemu wytlumaczyc ze ten produkt moze jest dobry dla kobiet jako wspomagacz kontroli wagi (jedna porcja ma 90Kcal a z mlekiem ma 200Kcal, 21 porcji na puche) ale nie dla hardgainera/ ektomorfika, ktory zeby przybrac na wadze musi jesc 4,5tys Kacl/ dzien. A on swoje ze bedzie dzialac i ze mam miec zwykla dieta jak dla przecietnego mezczyzny tj 2,500Kcal i brac 3 porcje na dzien z mlekiem...... Zobaczymy.
Taki stary a taki GUPI
Napisano Ponad rok temu
Ciiiiii48ojro stary dolozylbys kolejne 10 ojro i masz mutanta.
Taki stary a taki GUPI
Wiem nawet nie mow , ale jak klient nie jest zadowolony to zwracaja pieniadze
Swoja droga u mojego "dilera" pojawil sie mutant mass wiec jak skoncze ten burzuazyjny komplecik i starego gainera to pewnie sobie zafunduje Mutanta na sprobowanie
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Barto niezły z Ciebie hardcorowiec
A co do red buli to 28 puszek to koles chyba jedną ręką trzymał fiuta i szczał a drugą trzymał puszke i pił
Napisano Ponad rok temu
Cykl mial za zadanie utrzymanie formy, trening techniczny etc
Generalnie to BA dziala naprawde dobrze, mniej zakwasow, lepsza regeneracja, swietna rzecz na cykle pomiedzy kreatyna
UN Genesis - moim zdaniem swietne witaminy, wzbogacone o anaboliczne sterole roslinne.
A co do tych pseudo gainerow to odzyskalem pieniadze
Been there, taken that
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
OLIMP TCM Mega Caps (jabłczan kreatyny) - cykl
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Fitmax Mass Active + Olimp Guaranax + Olimp Vita-Min Plus
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Rewelacyjne efekty!!! Co zostanie?
- Ponad rok temu
-
Test na kreatyne
- Ponad rok temu
-
sposób na pompe
- Ponad rok temu
-
Pójdzie masa czy nie? ;)
- Ponad rok temu
-
Nasze posiłki, produkty/składniki diety oraz przepisy...
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Jednorącz, uginania młotkowe
- Ponad rok temu
-
CYKL
Guest_GOLIAT_* - Ponad rok temu
-
Spadki
- Ponad rok temu