Kryzys....
Napisano Ponad rok temu
Sorry za to zalosne wynurzenie,ale troche mi lepiej jak to napisalem.
Napisano Ponad rok temu
pozdro...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czasem jak zaczyna cos sie pieprzyc to nieszczescia leca jedne za drugim. Niektorzy naukowcy nawet robia badania na ten temat, ze ciagle myslenie ze cos zlego ma nadejsc przyspiesza czy tez wrecz sciaga nieszczescie, bo podswiadomie jakby nasze czyny tworza sytuacje sprzyjajaca pojawieniu sie nieszczescia.
Ja mialem cos takiego poltora roku temu.
Wnioski z tego mam takie: fajnie jest dawac rady z zewnatrz, ale jak cie to trafi osobiscie to i tak sam musisz temu stawiac czola. Drugi wniosek to ustanowic sobie pewne priorytety(niekoniecznie dotyczace treningu), zacisnac zeby i je realizowac, nawet jak wyglad to bez sensu.
To pomaga przetrwac.
Czarna seria jednak ma jedna zalete: kiedys sie konczy! I to na pewno! 8)
Napisano Ponad rok temu
Trzymaj sie :-)
Napisano Ponad rok temu
Dobra rada nie jest złą radą.. 8)
"Drugi wniosek to ustanowic sobie pewne priorytety(niekoniecznie dotyczace treningu), zacisnac zeby i je realizowac, nawet jak wyglad to bez sensu."
Dokładnie tak. Trzeba być konsekwentnym i systematycznym, mimo, że nagle to nie ma sensu. Ja również już się do tego przyzwyczaiłem. Wszystko zacznie się walić, gdy na to pozwolisz!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą ostatnio rzeczywiście jest ciężko, przesilenie wiosenne czy coś. W moim przypadku samopoczucie poprawia się, gdy jest pełnia księżyca, a niedawno był nów - więc oby przetrwać do pełni :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wszystko w życiu jest celowe, nic nie dzieje się bez sensu, każda rzecz ma nas czegoś nauczyć, tak już musi być, raz lepiej raz gorzej.
hmm, ciekawa myśl.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trenowany styl a kontuzje
- Ponad rok temu
-
mma w krakowie
- Ponad rok temu
-
HMB - skutki uboczne....
- Ponad rok temu
-
judoga
- Ponad rok temu
-
Francuskie Forum ???
- Ponad rok temu
-
Jak się przygotować do Muai Thai i BJJ?
- Ponad rok temu
-
Gdyby wszyscy trenowali sztuki walki
- Ponad rok temu
-
Po pijaku!
- Ponad rok temu
-
Konfrontacje - rozwiązania bojowe, Jak sądzicie?
- Ponad rok temu
-
Walka z drzewem :)
- Ponad rok temu