"Znieczulona" dłoń
Napisano Ponad rok temu
czy ktoś miał podobny problem? prawie na pewno przyczyną jest jakiś nerw w łokciu, bo czuję przy dotyku, że to od tego.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapewne wskazane by nie było. Ale to tylko sugestia i moje doświadczenia, ty zapewne sie mocno uderzyles..
dzieki za uwagi. nie uderzyłem się, bo w zeszłym tygodniu leczyłem poprzednią kontuzję. Nie wiem od czego mi się to zaczeło robić.
Łamany kołem przypominam sobie, że to drętwienie ręki zaczęło się po tym, kiedy zasnąłem z dziewczyną i ona położyła mi się na ramieniu. Ale przecież nawet jeśli ręka zdrętwieje, to szybko to mija, a to trwa już 10 dni!
Byłem u lekarza, kazała mi zrobić prześwietlenie kręgosłupa, bo może to jakieś kręgi uciskają na jakieś nerwy. no nic, zobaczymy...
Silvio
Napisano Ponad rok temu
[
Łamany kołem przypominam sobie, że to drętwienie ręki zaczęło się po tym, kiedy zasnąłem z dziewczyną i ona położyła mi się na ramieniu.
8O Tak poza meritum: to juz nie "precz z kobietami" ? 8O Juz sie rozmysliles z postanowienia celibatu.. ? :roll: :twisted: rotfl :wink:
Napisano Ponad rok temu
Być może to przez to po całej nocy ... wróć ... po połowie nocy w takiej pozycji z ilomaś kiogramami przyciskającymi Ci nerwy do kości to coś takiego mogło się wydażyć . lekaż dobrze radzi zrób prześwietlenie.Łamany kołem przypominam sobie, że to drętwienie ręki zaczęło się po tym, kiedy zasnąłem z dziewczyną i ona położyła mi się na ramieniu. Ale przecież nawet jeśli ręka zdrętwieje, to szybko to mija, a to trwa już 10 dni!
Silvio
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ROZPISKA na RZEŹBE
- Ponad rok temu
-
Co na nogi ?
- Ponad rok temu
-
Wykształcenie obowiązujące trenera