Drobne zmiany w przepisach ?
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze.
Byc może w czasie wymiany ciosów przez obu zawodników walka nie będzie przerywana(o tym pisaliscie tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ).
Po drugie.
Przy małej obsadzie zawodników w danej kategorii, będzie walczył każdy z każdym, co moim zdaniem jest trafne w 100%. Takie rozwiazanie było zastosowane na tegorocznym Viking Cup, co do pierwszego to nie jestem pewny, ale chyba też.
P.S.
Pisaliscie że chcielibyście sierpy w walce sportowej - są sierpy. Nie chcieliście przerywania walki w czasie wymiany ciosów - nie ma przerywania. Macie jeszcze jakieś propozycje :wink: ?
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
no dobra.. ale ja bym wnioskowal o lowkicki.
Napisano Ponad rok temu
Ale podoba mi się ta zasada walki każdy z każdym przy małej obsadzie, bardzo dobry pomysł!
Napisano Ponad rok temu
Co do systemu kazdy z klazdym to fakt ,tak bylo.Dobre rozwiazanie
Jest jeszcze kwestia calkowietj pomylki w przepisach na pucharze wikinga.Chodzi o repasarze.Zawodnik ktory dostanie w glowe w pierwszej walce moze walczyc jeszcze o 3 miejsce.Bzdura.Jak sie przegrywa to sie odpada,proste.Sam tego doswiadczylem,ze kiedy"przegralem" polfinal(chyba tym spedalonym szwedom nie podobal sie moj styl walki i te minus punkty ),walczylem jeszcze o 3 miejsce.Znowu wydawalo mi sie,ze szwed dostal po bani...ale ze szwedami "ciezko wygrac".
Ogolnie oraganizajca turnieju ok.Tylko...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Worek medali zawodników Radomskiego Klubu Taekwondo
- Ponad rok temu
-
Inność
- Ponad rok temu
-
Bandażowanie dłoni
- Ponad rok temu