3puchy xpand co teraz??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siemka Panowie mięśniaki . . . mam pytanko ...właśnie kończe 3 puche xpanda. . wcianałem dawki plus 50 % 7 tyg i powiem wam ze pięknie napuchlem .. wczesniej jedelem animal test 21 dni i m stack 42 dni (razem .)..ale chcial bym sprobowac czegoś innego...Co polecacie >????. . myslalem o NITRIXIE bsn 2 pudla po 360 tabsow plus jakis booster teścia .Chodzi glownie o to zeby wbic cos w przerwe po kreatynie na 2 miechy zeby znowu udezyc z jakim stackiem crea. .Czekam na propozycje .. moj budzet jest w sumie nieograniczony..Pozdrawiam
możesz walnąć cykl na halodrolu + plasma jet +nitrix +beta alanina
Napisano Ponad rok temu
możesz walnąć cykl na halodrolu + plasma jet +nitrix +beta alanina
sprawdzałeś ten halodrol ?? co do plasmy jet to nie uwazasz ze sam nitrix to juz wystarczajaca pąpa??...zeby mi bania nie napuchła wieeeesz :b
Napisano Ponad rok temu
sprawdzałeś ten halodrol ?? co do plasmy jet to nie uwazasz ze sam nitrix to juz wystarczajaca pąpa??...zeby mi bania nie napuchła wieeeesz :b
słyszałem że halodrol dobry jest, przeważnie gaspari ma bardzo dobre odżywki chwalone przez polskich kulturystów jak i amatorów.
Nitrix sam wystarczy ale jak chcesz mieć super treningi to też polecam super pump z gasparii brać możesz go z nitrixem przed treningiem wtedy masz gwarantowaną super pompe i pobudzenie jak i power na treningu , też możesz wytestować
doriana też daje kopa. pozdro
Napisano Ponad rok temu
Dorian na chęć do treningów i pompe.
Beta alanina by zmniejszyć zakwasy i przyśpieszyć regeneracje.
Multiple sport by nei miećproblemów podczas intensywnego wysiłku.
Amino 2000 bystale mieć aminy we krwi.
Jeżeli będziesz chciałto do tego można dorzucić spalacza by to wszystko łądnie ubić.Jak masz więcej pytań to uderzaj na gg.
Napisano Ponad rok temu
Halodrol to słabe ph,poprawi ci samopoczucie bo DHEA konwenteruje do teścia w organiźmie,ale mimo wszystko odradzam.BSN nitrixjak dla mnie to wielka kupaza wielką kase,sąowiele lepsze środki w podobnejk cenie lub tańsze(Dorian,Shock).Nie jestem ekspertem ale poleciłbym ci tak:
Dorian na chęć do treningów i pompe.
Beta alanina by zmniejszyć zakwasy i przyśpieszyć regeneracje.
Multiple sport by nei miećproblemów podczas intensywnego wysiłku.
Amino 2000 bystale mieć aminy we krwi.
Jeżeli będziesz chciałto do tego można dorzucić spalacza by to wszystko łądnie ubić.Jak masz więcej pytań to uderzaj na gg.
z tego co widze to ten nitrix to ma takie dzialanie jak shock ktorego mam. . także zostanę przy nim i na pąpe dojem go do końca.. .zatem jeszcze został jakis buzer teścia......jakies pomysły jeszcze??
Napisano Ponad rok temu
z tego co widze to ten nitrix to ma takie dzialanie jak shock ktorego mam. . także zostanę przy nim i na pąpe dojem go do końca.. .zatem jeszcze został jakis buzer teścia......jakies pomysły jeszcze??
Gat testrol
nutrabolics Hemotest
-testrolu miałem tylko próbkę ale na forum jest relacja Exa
Napisano Ponad rok temu
Gat testrol
nutrabolics Hemotest
-testrolu miałem tylko próbkę ale na forum jest relacja Exa
Co do boozeru test to moge polecic ALRI restore albo Erekton z Olimpu
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Co do boozeru test to moge polecic ALRI restore albo Erekton z Olimpu
słyszałem własnie ze produkty Alri niezle kopią.....brałes to??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
słyszałem własnie ze produkty Alri niezle kopią.....brałes to??
Tak i Restore i Erektona (nie polecalbym czegos czego nie bralem
Alri kopnal mnie bardziej niz Erekton. Sila niezle skoczyla w gore (do tego stopnia ze ponaciagalem miesnie w lewym przedramieniu
Slyszalem tez dobre opinie o UN NAtural Sterol Complex, ale nie moge polecic bo jeszcze nie bralem (za 3 tygodnie zaczynam na tym cykl)
Ja bym kupil Restore i do tego ZMA
Tzn ja bym sie bal sprobowac cos innego z ALRI oprocz Restore.
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Tak i Restore i Erektona (nie polecalbym czegos czego nie bralem
Alri kopnal mnie bardziej niz Erekton. Sila niezle skoczyla w gore (do tego stopnia ze ponaciagalem miesnie w lewym przedramieniu
Slyszalem tez dobre opinie o UN NAtural Sterol Complex, ale nie moge polecic bo jeszcze nie bralem (za 3 tygodnie zaczynam na tym cykl)
Ja bym kupil Restore i do tego ZMA
Tzn ja bym sie bal sprobowac cos innego z ALRI oprocz Restore.
a co myslisz o Trenadrol ??? słyszałem ze jest na pH ..Dzieki za odpowiedzi Panowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenadrol mocno ora bebechy
Zakupilem Doriana i dzis wzialem jedna cala porcje przed treningiem.....trening zycia pompa moze nie tak bolesnie rozrywajaca jak po Plasma jet, ale i tak b. dobra a do tego podwyzszone checi do treningu, wytrzymalosc i kondycja na 200% normy Dobryyyyy Doriaaaan
A co do trenadrolu, to wrzuc temat do dzialu z SAA i ph, bo tutaj to nie bardzo ...
Been there, taken that