Jest tez chyba taka ewolucja Envergado
Ano jest, bardziej znana jako armada dupla jeśli nic nie pokręciłem 8)

Napisano Ponad rok temu
Jest tez chyba taka ewolucja Envergado
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze Mestre Nelsinia, a po drugie troche więcej szacunku dla Mestre.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 : Mestre Fidel Castro  8O   no jak to wygląda? Nie mowie że bede od razu mestre, ale M. Nelsinio na obozie w Mielnie 2005 rozdawał jak by to były cukierki - temu dam to, bo to, bo tamto. Na apelido sie zasługuje, chyba... Mam nadzieje że na następnym obozie, albo przy następnej okazji M. Nelsinio zmieni mi apelido...
   : Mestre Fidel Castro  8O   no jak to wygląda? Nie mowie że bede od razu mestre, ale M. Nelsinio na obozie w Mielnie 2005 rozdawał jak by to były cukierki - temu dam to, bo to, bo tamto. Na apelido sie zasługuje, chyba... Mam nadzieje że na następnym obozie, albo przy następnej okazji M. Nelsinio zmieni mi apelido...![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Napisano Ponad rok temu
 Myślę, że też powinieneś je polubić, fakt to nie będzie łatwe... ale chociaż spróbuj!
  Myślę, że też powinieneś je polubić, fakt to nie będzie łatwe... ale chociaż spróbuj!  

Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem to apelido sie nie zmienia. Ja dostałam Girafa bo jestem wysoka... też mi się nie podobało, ale przywykłam do niego i teraz je lubie

Napisano Ponad rok temu
mosca morta( 8O ) co wedlug szanownego Adama F.zostalo przetlumaczone na....świętoszek

Napisano Ponad rok temu
 wojtt ale oboz był bardzo fajny, nawet jak sie skreciło noge po 3 dniu
  wojtt ale oboz był bardzo fajny, nawet jak sie skreciło noge po 3 dniu  .. a apelido było poprostu wypisywane ze słownka jak leci i losowo rozdawane, tak jak ja dostałem Topola bo Panu F. wydało sie ze jestem wyzszy od niego hehe, całe szczescie ze los pozwolił mi spotkac MEstre Barao...
 .. a apelido było poprostu wypisywane ze słownka jak leci i losowo rozdawane, tak jak ja dostałem Topola bo Panu F. wydało sie ze jestem wyzszy od niego hehe, całe szczescie ze los pozwolił mi spotkac MEstre Barao...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu