Co znaczy twoje Apelido?Czy wiesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko:apelido we wszystkich grupach nadaje sie tak samo?tzn.chodzi mi o zasady-kto je może nadawać?Bo ja dotychczas myślałam,ze tylko mestre(jak u mnie),ale ostatnio czytalam,że w Grupo Magia(?)też contramestre i professor.To jeszcze mogę zrozumieć,ale ostatnio spotkałam się z nadawaniem apelido przez polskiego prowadzącego z niebieskim(w Magia)i pomarańczowym(w Abada)
cordao 8O W takim razie to zależy tylko od grupy?
Sorry za błędy w pisowni
Zdezorientowana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem zdania,ze tylko Mestre powninien nadawac apelidos,z w.w. powodow.
Napisano Ponad rok temu
Piaba,to taka ryba wystepujaca w brazylijskich rzekach.
Napisano Ponad rok temu
Jest tak, ze ze wzgledu na to, ze grupy sie rozrastaja mestre nie jest w stanie prowadzic wielu sekcji naraz. To chyba oczywiste. Jesli chcemy miec fajne apelido to:
1) prosimy o nie samego mestre (żenujące
2) nadaje nam je nieznajacy nas mestre
3) pomysl podsuwa nasz trener
To ze trener sobie wymyslil, nie znaczy ze je nadal. Nadaje je mestre, tylko i wylacznie. Jesli powie, ze owszem, mozesz sie nazywac dymiaca czacha, to rowniez jest nadanie apelido
Notabene: dobre strony ma podejscie Mestre Jorge - Beribazu ma jedna sekcje w Warszawie i calosc wladzy sprawuje tam sam Mestre. Ma kontrole nad wszystkim i wszystkimi
Napisano Ponad rok temu
Tyle bylo o wrogosci miedzy grupami..., mysl zanim cos powiesz
Napisano Ponad rok temu
(żeby nie było, że nie widać)
Podobne teksty jak ten o naszej grupie to po pierwsze naruszenie regulaminu. Z reszta juz kolejne, wiec pilnuj sie. Znamy sie, ale to nie znaczy ze pozwole na burdel. Podobna akcja i lecisz. To sie tyczy kazdego, nie uwzialem sie na nikogo, regulamin obowiazuje wszystkich.
Poza tym podobne hasla świadcza o Artes das Gerais, a nie o Beribazu. Modl sie, zeby info o tym tekscie nie dotarlo do Veneno, bo bez pytan polecisz z grupy. Robisz siare Artesom, powaznie teraz mowie. Beribazu jaka jest grupa kazdy widzi. Sa szanowani, bo do nikogo sie nie dopiepszaja. My rowniez pracujemy na swoj image, a Ty go w tym momencie niszczysz. Co wiecej? Kasuje posta, i powaznie
TO JUZ OSTATNI RAZ MARAS, gdy przymykam oko.
Poza tym nie masz racji, zorientuj sie co i jak, a nie sypiesz niewiedza pod szyldem AdG
Napisano Ponad rok temu
Kasuje posta
... no i skasowalem, musicie wybaczyc nieciaglosc wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
A tych, którzy nie wiedzą co oznacza ich apelido odsyłam na strone:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
- tu dowiesz się co by oznaczało twoje apelido, gdybyś był cyborgiem. Moim zdaniem to bardzo zabawne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no co mam powiedziec, Maras chyba jesli dobrze pamietam robi sobie chata z forum ani to konstruktywne, ani nic... ehh...
Napisano Ponad rok temu
Ja poprostu napisalem na temat rozpowszechnienia grup ADG Abada i Beribazu a tu odrazu awantura..
Wiem popelnilem jakis błąd i dlatego skasowany zostal ten post wiec bez urazy, niechcialem klutni !!
sorka i pozrdowionka
Napisano Ponad rok temu
Tak więc nie jestem do końca pewien jak je wymawiać....
Wiem na szczęście co oznacza: jabłko adama:)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wpadki i wypadki
- Ponad rok temu
-
Capoeira - jaki styl życia?
- Ponad rok temu
-
Strony o Capoeira