Cytat
szczególnie jak on do Ciebie wyskoczy na gołe pięści, a Ty rozłożysz 60 centymetrowego batona i zlejesz go jak szmatę...

I tu masz racje

PS. Musze skonczyc z Budo ... ostatnio zbyt często przez was płacze.

:wink:
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Cytat
szczególnie jak on do Ciebie wyskoczy na gołe pięści, a Ty rozłożysz 60 centymetrowego batona i zlejesz go jak szmatę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Tori napisał
Garret, czyli to, że Kontur ma dwudziestki jedynki po ok 7 dych to znaczy, że też jednorazówka. Mi ta pałka, pokazana na linku wygląda jak identyczna kopia pałki konturowej, nie zaboli zadzwonić i się dowiedzieć, ale po co strzelać w ciemno jak na forum ma się sprawdzonego sprzedawcę i pewny na 101% towar.
Cytat
Miałem na myśli kupowanie właśnei od sprzedawców których się nie zna. W sklepie postawił bym raczej na droższy sprzęt, choć wiem że można się przeliczyć, ale szansa na to że tańszy egzemplaż tej samej broni w jednym sklepie będzie leprzy jest mała :wink:"ja nie zaufał bym broni poniżej 150 zł, chyba że po znajomości załatwiana"
Napisano Ponad rok temu
budo_Tori napisał
Garret, czyli to, że Kontur ma dwudziestki jedynki po ok 7 dych to znaczy, że też jednorazówka. Mi ta pałka, pokazana na linku wygląda jak identyczna kopia pałki konturowej, nie zaboli zadzwonić i się dowiedzieć, ale po co strzelać w ciemno jak na forum ma się sprawdzonego sprzedawcę i pewny na 101% towar.
Cytat
Miałem na myśli kupowanie właśnei od sprzedawców których się nie zna. W sklepie postawił bym raczej na droższy sprzęt, choć wiem że można się przeliczyć, ale szansa na to że tańszy egzemplaż tej samej broni w jednym sklepie będzie leprzy jest mała :wink:"ja nie zaufał bym broni poniżej 150 zł, chyba że po znajomości załatwiana"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_cougar napisał
no bo w obrocie handlowym nie podlega rygorom....tak jak np.krótkofalówki,radia CB i inne sprzety...wolno handlować ale nie wolno posiadac albo uzywac....taka głuppota ale zgodna z
prawem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_batoniarz napisał
pozatym jestem z rocznika 1990 a nie 1991 tak jak ty tuners czyli jestem starszy a ze nie mialem 16tych urodzin to dlatego nie pisze ze mam 16 tylko 15
kontur a jak batona przy mmnie znajda to moga mi go pozniej oddac??
Napisano Ponad rok temu
budo_batoniarz napisał
Adam może by cos poradził , ale musiałby wpierw zdobyć wykształcenie pedagogiczne :wink:
Batoniarz- raczej nie licz na zwrot swojej magicznej różczki, bo jak zapewne już przeczytałeś jej noszenie jest wykroczeniem. Konfiskata jak chuj.
wiem ze konfiskata ale moze bym ich ublagal zeby oddali i bym pokazywal ekspertyze tlumaczyl sie ze nie ma metalowego trzepienia i ciezkiego zakonczenia i bym ryczalzeby im sie zal zrobilo malego dzidziusia ktoremu wzieli zabawke
Napisano Ponad rok temu
z tym blaganiem zartowalem.chodzi mi o to zeby tam tlumaczyc sie zaslanic przepisami pokazac ekspertyze i w ogle grzecznie gadac bo pyskowanie na dobre nie wyjdzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_budo_Jaro9999_* - Ponad rok temu