szczególnie jak on do Ciebie wyskoczy na gołe pięści, a Ty rozłożysz 60 centymetrowego batona i zlejesz go jak szmatę...
I tu masz racje
PS. Musze skonczyc z Budo ... ostatnio zbyt często przez was płacze.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
szczególnie jak on do Ciebie wyskoczy na gołe pięści, a Ty rozłożysz 60 centymetrowego batona i zlejesz go jak szmatę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Garret, czyli to, że Kontur ma dwudziestki jedynki po ok 7 dych to znaczy, że też jednorazówka. Mi ta pałka, pokazana na linku wygląda jak identyczna kopia pałki konturowej, nie zaboli zadzwonić i się dowiedzieć, ale po co strzelać w ciemno jak na forum ma się sprawdzonego sprzedawcę i pewny na 101% towar.
Miałem na myśli kupowanie właśnei od sprzedawców których się nie zna. W sklepie postawił bym raczej na droższy sprzęt, choć wiem że można się przeliczyć, ale szansa na to że tańszy egzemplaż tej samej broni w jednym sklepie będzie leprzy jest mała :wink:"ja nie zaufał bym broni poniżej 150 zł, chyba że po znajomości załatwiana"
Napisano Ponad rok temu
Garret, czyli to, że Kontur ma dwudziestki jedynki po ok 7 dych to znaczy, że też jednorazówka. Mi ta pałka, pokazana na linku wygląda jak identyczna kopia pałki konturowej, nie zaboli zadzwonić i się dowiedzieć, ale po co strzelać w ciemno jak na forum ma się sprawdzonego sprzedawcę i pewny na 101% towar.
Miałem na myśli kupowanie właśnei od sprzedawców których się nie zna. W sklepie postawił bym raczej na droższy sprzęt, choć wiem że można się przeliczyć, ale szansa na to że tańszy egzemplaż tej samej broni w jednym sklepie będzie leprzy jest mała :wink:"ja nie zaufał bym broni poniżej 150 zł, chyba że po znajomości załatwiana"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no bo w obrocie handlowym nie podlega rygorom....tak jak np.krótkofalówki,radia CB i inne sprzety...wolno handlować ale nie wolno posiadac albo uzywac....taka głuppota ale zgodna z
prawem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozatym jestem z rocznika 1990 a nie 1991 tak jak ty tuners czyli jestem starszy a ze nie mialem 16tych urodzin to dlatego nie pisze ze mam 16 tylko 15
kontur a jak batona przy mmnie znajda to moga mi go pozniej oddac??
Napisano Ponad rok temu
Adam może by cos poradził , ale musiałby wpierw zdobyć wykształcenie pedagogiczne :wink:
Batoniarz- raczej nie licz na zwrot swojej magicznej różczki, bo jak zapewne już przeczytałeś jej noszenie jest wykroczeniem. Konfiskata jak chuj.
wiem ze konfiskata ale moze bym ich ublagal zeby oddali i bym pokazywal ekspertyze tlumaczyl sie ze nie ma metalowego trzepienia i ciezkiego zakonczenia i bym ryczal zeby im sie zal zrobilo malego dzidziusia ktoremu wzieli zabawke
Napisano Ponad rok temu
z tym blaganiem zartowalem.chodzi mi o to zeby tam tlumaczyc sie zaslanic przepisami pokazac ekspertyze i w ogle grzecznie gadac bo pyskowanie na dobre nie wyjdzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_budo_Jaro9999_* - Ponad rok temu