trudne techniki
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie taka technika, pierwsza przychodzaca do glowy jest bituro chagi, pomijam ze w ogole nie widze sensu tej techniki :wink: nie wydaje mi sie aby byla przydatna do czegokolwiek i w zasadzie nie zawraca mi ona szczegoleni glowy... jednak czasami tak po porstu dla 'gimnastyki' probuje to robic... i przyznaje ze jest to ciezki orzech do zgryzeinia
Napisano Ponad rok temu
pomijam ze w ogole nie widze sensu tej techniki :wink:
Jesli chodzi starcia realne - ja nie widze sensu wiekszosci technik kopnanych powyzej pasa, a w starciach itp. bezsensowne jest np. timyo-goro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ze skocznosc, w sensie cechy motorycznej, mam taka sobie to za nopi chagi tez nie przepadam.
Napisano Ponad rok temu
Ja aktualnie próbuje się nauczyć wyskokowego yop-chagi z równoczesnym bituro-chagi, kiedyś ta technika była wymagana na dana trzeba było rozbić nią 2 deski równocześnie dla każdej z technik (taki szpagat w powetrzu). Chce się nauczyć dlatego że chce, bo wiem że sprawi mi to przyjemność.
Napisano Ponad rok temu
Trudnośći w wykonywaniu sprawiają mi techniki takie jak :
Twimio bandae dolyo
Twimio bandae neryo
Twimio bandae goro
Pozdrawiam
Ps. Taxx usuń ten link który masz w podpisie , bo to odnośnik o charakterze niecenzuralnym !!! 8O
Napisano Ponad rok temu
tu jest bardzo ladnie wykonane Twimyo Bandae Dollyo
Napisano Ponad rok temu
Ps. Taxx usuń ten link który masz w podpisie , bo to odnośnik o charakterze niecenzuralnym !!! 8O
odrazu widać ze nie kliknąłeś bo w linku nic z treści niecenzuralnych nie było!
sprawdź : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Długo zastanawiałem się co tak naprawde sprawia mi trudności.
Do wszystkich technik staram się podchodzić z jednakowym zaangażowaniem i w miare możliwości korygować nabieżąco.
Jednak ze względu na moją wagę (ponad 90 - co już raczej zaczyna mnie denerwować) faktycznie trudniej jest mi wykonywać dwimyo bandae...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ah te yop chagi.....
- Ponad rok temu
-
..... te kolana
- Ponad rok temu
-
Pytanka do Mora...
- Ponad rok temu