[OCENA]
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o moim treningu, bo osobiście widzę efekty ale może, można jakoś efektowniej spożytkować energię.
No więc tak 3dni temu zacząłem kolejny cykl A6W tzw. kolejne 42dni, po 15dniach przerwy na regeneracje mięśni. Mięśnie się wykształciły ale troszkę tłuszczyku jest, co chce zlikwidować diętą (CKD). W czasie regeneracji mięśni brzucha, postanowiłem zacząć rzeźbić klatę. Przez 16dni ćwiczyłem nie mal dzień w dzień takim o to treningiem.
40W (wytrzymałościowa) - rozstaw na szerokość barków
12 - rozstaw na szerokość barków
12 - rozstaw węższy niż barki, dłonie obok siebie
12 - nogi wyżej niż dłonie, rozstaw szerokość barków
12 - rozstaw szerszy niż barki
12 - rozpiętki
12 - na piąstkach, rozstaw pomiędzy szerokim, a barkami
12 - rozpiętki
12 - rozpiętki
20/30W - rozstaw na szerokość barków
+ ~30(3x10) - podciągnięć nachwytem
reasumując = 60/70W + 36 rozpiętek(3x12) + 72(6x12) pompki o różnym rozstawieniu + 30 podciągnięć
Chodź minęło 18dni, może nie tyle co widzę, ale czuje efekty, cycki zrobiły się twardsze i powoli nabierają kształtów.
Jak już wspomniałem wcześniej zacząłem kolejny A6W i stwierdziłem, że mogę w pewnym momencie wysiąść więc klatę będę ćwiczył co drugi dzień ale z większą ilością serii.
tzw.
40W (wytrzymałościowa) - rozstaw na szerokość barków
12 - rozstaw na szerokość barków
12 - nogi wyżej niż dłonie, rozstaw szerokość barków
12 - rozstaw szerszy niż barki
12 - rozpiętki
12 - rozpiętki
12 - rozpiętki
12 - rozstaw na szerokość barków,
(x2)12 - 12 - rozstaw szerszy niż barki
20/30W - rozstaw na szerokość barków
+ ~30(3x10) - podciągnięć nachwytem
reasumując = 60/70W + 36 rozpiętek(3x12) + 100(10x12) pompki o różnym rozstawieniu + 30 podciągnięć
(zamierzam kupić cięższe hantle do rozpiętek)
i to jest trening na klate, na brzuch mam A6W i nic innego nie ćwiczę, przynajmniej narzazie
Na redukcje chciałbym dietę CKD. Chciałem podkreślić, że nadwagi nie mam, oponki też nie, ale jednak trochę tłuszczyku jest. No dobra może nie wielka oponka . (wstawię fotę to poradzicie co zrobić)
Do tego dochodzą biegi na wuefie, sporadycznie siłownia.
Z góry dzięki za ocenę
a tymczasem idę, robić a6w bo dzisiaj niestety nie zrobiłem, a postanowiłem sobie, że będę robił, dobranoc ;P
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
saune? będzie trzeba spróbować, myślałem, jeszcze, żeby jakąś suplementacje wykombinować, ale mam dziewczynę chemiczkę... i jest przeciwna, więc trochę to komplikuję.
Napisano Ponad rok temu
Myślę że sauna bardzo dużo Ci pomoże Co do suplementacji to możesz zrobić tak aby dziewczyna się nie dowiedziała że coś bierzesz No ale rób jak chcesz ja do niczego nie namawiam, aha jeszcze możesz basen dorzucić dużo pływania to też zajebista strawa jest POLECAMdzięki Ci, jedyny odpisał , myślałem, że trening o kant ... rozbić i nikt nie pisze
saune? będzie trzeba spróbować, myślałem, jeszcze, żeby jakąś suplementacje wykombinować, ale mam dziewczynę chemiczkę... i jest przeciwna, więc trochę to komplikuję.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.