kibole i ich ustawki ..
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kilka zdjec:
To parter jest potrzebny czy jednak mozna go sobie zignorowac i tylko stand-up ?
Napisano Ponad rok temu
Jasne, ze moze okazac sie ze wyladuje na ziemi. Ale moim zadaniem jest szybkie uwolnienie sie i wstanie.
Zaznaczylem wiec opcje "musze byc wszechstronny" ale zalatuje mi to testem z tylko jedna odpowiedzia prawidlowa
(cos jak "czy japonski miecz to?" a)pigmej b)samuraj c)katana )
A tak swoja droga to ciekawe sa do ogladania te zdjecia. Na ile oni sposobow probuja. M.in. Widzialem zdjecie z poczatku jakiejs ustawki, jak jedni wskakiwali na drugich.
O tu:
Napisano Ponad rok temu
Wreszcie "pełna kulturka" :wink:
BTW. w którymś z ostatnich numerów newsweek był ciekawy artykuł na ten temat.
Napisano Ponad rok temu
wasz Tygrysek :twisted:
be strong :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-dzień dobry.może pan mi pierdo....dzić dwa proste ?
-alez oczywiście ale najpierw pana kolega mnie kopnie w szyje bo się już wczesniej umówilismy...
stado debili i tyle.czemu to ma służyć ?? powiem wam w tajemnicy , że policja nieraz wie o takich ustawkach i nic nie robi....:-)..nawet kiedys oglądałem film nakręcony policyjna ukryta kamerą...ale to była bitwa "ze sprzętem"...skandal nie ?
a co do parteru to zauważyłem , że ci którzy leżeli na polu bitwy to dostawali kopy...a ci co zeszli z pola bitwy mieli dosyć..po zakończonej walce kolesie zgodnie się rozstali i spotkali się pewnie na meczu...
Napisano Ponad rok temu
Co poniektorzy nawet kopniec z wyskokow probowali :-)
Napisano Ponad rok temu
powiem wam w tajemnicy , że policja nieraz wie o takich ustawkach i nic nie robi....:-)..nawet kiedys oglądałem film nakręcony policyjna ukryta kamerą...ale to była bitwa "ze sprzętem"...skandal nie ?
...
Wiesz to juz chyba zaczyna byc typowe zachowanie policji :? tyle ze prawda jest taka zlapia gnojkow, napisza milion papierkow a sedzia uzna mala szkodliwosc spoleczna czynu, koledzy nie wniosa zadnego pozwu na siebie i tak to qrwa trwa w swiatłocieniu prawa poki kokos nie zabija
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak swoja droga to ciekawe sa do ogladania te zdjecia. Na ile oni sposobow probuja. M.in. Widzialem zdjecie z poczatku jakiejs ustawki, jak jedni wskakiwali na drugich.
O tu:
dobrze, że w ferworze walki nie zglanowali fotografa i możemy oglądać te zdjęcia.
W jakimś saloonie na Dzikim Zachodzie był napis: "nie strzelać do pianisty" :2gunfire:
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Puki tłuką się między sobą, to po co im przeszkadzać? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś w Holandi taką bitwę przypadkowo sfilmowała kamera nadzoru ruchu przy autostradzie. Może to były te fotki. Podobno bitwa była al'a "Bravehearts"stado debili i tyle.czemu to ma służyć ?? powiem wam w tajemnicy , że policja nieraz wie o takich ustawkach i nic nie robi....:-)..nawet kiedys oglądałem film nakręcony policyjna ukryta kamerą...ale to była bitwa "ze sprzętem"...skandal nie ?
Napisano Ponad rok temu
Tez nie lubie tzw. "kibicow", ale nie za ich milosc do bojek a za problemy ktore sprawiaja normalnym ludziom.
Ja nawet bylbym przeciwko jakiemus specjalnemu karaniu ich. Niech tylko nie zaczepiaja normalnych ludzi, nie naruszaja spokoju w terenie zamieszkalym. Dobrze by bylo jakby jakis lekarz byl w poblizu ichnich "ringow"...
Problem w tym, ze rzeczywiscie ktos moze zginac albo zostac okaleczonym, oraz ze udzial w takich walkach prowokuje do przenoszenia zachowan agresywnych w inne miejsca...
Na pewno udzial w takiej imprezie jest mniej niebezpieczny niz jakies Vale Tudo...
Ale nadzor policyjny nad takimi imprezami jest wielce wskazany...
Napisano Ponad rok temu
Na pewno udzial w takiej imprezie jest mniej niebezpieczny niz jakies Vale Tudo...
No teraz dowaliłeś
Napisano Ponad rok temu
Dobrze by bylo jakby jakis lekarz byl w poblizu ichnich "ringow"...
Ale nadzor policyjny nad takimi imprezami jest wielce wskazany...
A tu ja jestem z kolei przeciwny. Czy nadzor czy leczenie to idzie z przeproszeniem na nasz koszt. A ja nie mam zadnego interesu w tym, zeby na moj kosz leczyl sie jakis popapraniec, ktory chce sie ponapier... z kolesiami.
K.
Napisano Ponad rok temu
Tak to pewnie piknik country byl Naprawde super impreza
Zreszta jak ktos z nich nozem dostanie albo palka po glowie to i tak bedzie bezpieczniej niz na turnieju Vale Tudo :wink: w sumie co za roznica.
Tylko sedziego tam brak 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stary pomysł Korwina-Mikke, specjalny sektor na stadionie, wejściówkę kupujesz na własne ryzyko, przy wejściu bramka-detektor plus obmacanka (bez narzędzi) i bawcie się sami.Ja nawet bylbym przeciwko jakiemus specjalnemu karaniu ich. Niech tylko nie zaczepiaja normalnych ludzi, nie naruszaja spokoju w terenie zamieszkalym. Dobrze by bylo jakby jakis lekarz byl w poblizu ichnich "ringow"...
Ale lekarz??? Przecież karetki są potrzebne gdzie indziej. Chorzy potrzebują, a nie skretyniałe młode byki.
A figa, po pierwsze policji trzeba zapłacić i ma co innego do roboty.Ale nadzor policyjny nad takimi imprezami jest wielce wskazany...
Po drugie tak to by się lali ze świadomością, że "władza" może ich uratować jak będzie źle. A tak to może ktoś wyzionie ducha na odludziu i paru szczawi spęka.
Napisano Ponad rok temu
pytanko dla bedacych w temacie .. jak oni tam ustalaja kto wygral ???
Pewnie po stanie rannych i zabitych 8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kobiety na ringu(macie) - filmik
- Ponad rok temu
-
Samoobrona Gliwice
- Ponad rok temu
-