gainer+białko
Napisano Ponad rok temu
Dieta jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dieta jest to po co ci gainer i białko?
To jak dieta jest to gainer i białko niepotrzebne?
Napisano Ponad rok temu
To jak dieta jest to gainer i białko niepotrzebne?
jako uzupelnienie diety gain bolic i ostrowia moga byc - chociaz sa to jedne z tanszych produktow
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jako uzupelnienie diety gain bolic i ostrowia moga byc - chociaz sa to jedne z tanszych produktow
wiesz teraz trudno o prace, ale jak sie cos ruszy to napewno kupie cos lepszego mozecie mi jeszcze napisac jak brac?
Napisano Ponad rok temu
wiesz teraz trudno o prace, ale jak sie cos ruszy to napewno kupie cos lepszego mozecie mi jeszcze napisac jak brac?
gain bolica - skoro nie mozesz w szkole odpowiednio zlesc to pomiedzy posilkami w godzinach szkolnych
bialko mozesz zapodac przed i po treningu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o błąd w zdaniu.Gdyby napisał że dieta kuleje i musi uzupełnićją białkiem i gainerem to ok,ale jak ktoś pisze że dieta jest ,to rozumiem że jest to dobra dieta,więc jak jest dobra to po co mu gainer i białko?
Moze przyrosty beda wtedy wieksze, jak dla mnie do diety Gain bolic i jakies bialko podstawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Litwin ale chodzi o to że dieta powinna się składać z różnych rodzajów białek a nie ograniczać się tylko do paru... Znając życie i ludzi to nie wiele osób trzyma dietę w 100% nie stosując supli Nawet jeśli tacy są to i tak białka czy gainery w diecie Im nie zaszkodzi - oczywiście jeśli biorą w odpowiednich dla siebie porcjach. Np. ciężko pracując zużywa się dużo energii oraz kalorii niezbędnych do wzrostu aby zapowiedz temu zjawisku powinno się zjeść posiłek wzbogacony węglowodanami, tłuszczami oraz białkami - tylko niestety nie wszyscy mają czas aby taki posiłek sobie zjeść dlatego Gainer w tym momencie będzie idealnym rozwiązaniem bo lepiej coś dostarczyć niż nie zjeść niczego, podobna sytuacja może być w szkole gdzie nie ma za bardzo czasu na porządne jedzenie... Dlatego uważam że gainera powinien mieć każdy - nawet jeśli mu nie jest potrzebny ale może być na wszelki wypadek gdy nam coś wypadnie że musimy nagle wyjść a w tym czasie powinniśmy już zjeść normalny posiłek. Litwin Ty powinieneś mieć sklep z jedzeniem a nie z suplamiNie rozumiecie mnie,jak dieta jest ok,to jest ona na 100% idealna,czyli spożywa odpowiednie ilości wszystkich makro składników i kazdy naddatek może być szkodliwy dla zdrowia i sylwetki(przejedzenie i otłuszczenie)
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
A czy kulturyści maja braki w diecie? bo pija białko,czy jakieś węgle+aminokwasy zaraz po treningu? raczej nie,moim zdaniem lepiej jest dostarczać,białka,węgle,itd.nie tylko z diety ale tez z odzywek i supli,po co się ograniczać tylko do samej diety.Czy ja pisze że gainer jest ble?Nie,gainer można jeść i należy jeżeli są braki,chodziło mi o to że skoro ktoś pisze że dieta jest to rozumiem że nie trzeba dokładać nic(bo po co naprawiać coś co działa?),chodziło mi o źle ułożone zdanie,a wynikła z tego nie licha polemika.
Napisano Ponad rok temu
Nie bezpośrednio ale ja tak to zrozumiałemCzy ja pisze że gainer jest ble?
Z diety nie dostarczysz tak szybko składników potrzebnych do zatrzymania katabolizmu oraz rozpoczęcia procesu wzrostu mięśni - zwykłe jedzenie w żołądku trochę się trawi a odżywki dużo szybciej docierają do celu... Po za tym z samego jedzenia raczej nie dostarczysz tego wszystkiego co trzeba... a nawet jeśli to musiał Byś sporo zjeść tych produktów przebierając i szukając właściwych... a czy nie lepiej jest iść sobie na rękę ułatwiając życie kupując Gainera, białko czy odżywkę węglowodanową - w których jest praktycznie wszystko czego nam trzeba Uważam że wniosek się nasuwa sam, takie zdaniem w tym temacie mamNie,gainer można jeść i należy jeżeli są braki,chodziło mi o to że skoro ktoś pisze że dieta jest to rozumiem że nie trzeba dokładać nic(bo po co naprawiać coś co działa?)
Bez komentarza,chodziło mi o źle ułożone zdanie,a wynikła z tego nie licha polemika.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeczytaj uważnie nazwę tematu... jest to: "gainer+białko" - czy osoba która ma zamiar robić redukcje chce kupić gainera Czy piszę że chce się redukować Piszę że:Kulturyści to nie my amatorzy i równanie z nimi jest bez sensu.Oni na masie muszą jeść odżywki,bo nikt nie jest w stanie zjeść takiej ilosci jedzenia i co gorsza tego strawić,ale już na redukcji nie jedzą odżywek,tylko opierają się tylko i wyłącznie na jedzeniu nie przetworzonym.
Jako zupełnie diety i braku czasu na zjedzenie posiłku GANER jest jak najbardziej na miejscu To że jesteśmy amatorami wcale nie oznacza że nie mamy sięgać po odżywki, aby maksymalnie wykorzystać stan anaboliczny suplementacja jest jak najbardziej wskazana czy jesteśmy amatorami czy profesjonalistami.jako uzupelnienie diety.... Chodze do szkoly i nie zawsze moge zjesc tyle posilkow ile powinienem
Nie porównuj redukcji do masy - to są dwie zupełnie inne kwestie obie różnią się od siebie diametralnie. Na cyklu masowym wyrzut insuliny przy szczupłej budowie ciała nie będzie aż tak zły bo jest to hormon który transportuje składniki odżywcze do komórek. Kulturyści po treningu bardzo często sięgają po odżywki węglowodanowe, białkowe, animy itp. oni raczej wiedzą co robią wyjątkiem może być tak jak napisałeś redukcja, która mija się zupełnie z tym tematem. Ja też jestem bardziej zwolennikiem diety ale to że tak jest wcale nie oznacza że nie jem odżywek bo niektórych (odżywek) nie da się po prostu zastąpić.Ostatnio byłem na siłce i kulturysta na wycince zaraz po treningu siłowym zjadł biały ryż i wskoczył na rowerek,dlaczego nie wypił gainera lub vitargo?Ponieważ jedzenie wysoko przetworzone(izolaty,koncentraty,hydrolizaty)powoduje nagły wyrzut insuliny i nigdy na tym formy nie zrobisz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój wywód dotyczył źle dobranych słów,jak chcecie lac w siebie gainery to róbcie to,mi to na reke bo nimi handluje.
nie wiem dlaczego ale spodobało mi sie do zdanie daje SOGA
WTF ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Opinia co do kreatyny
- Ponad rok temu
-
Gainer
- Ponad rok temu
-