Ja cały czas do tego dążę czytaj uważnie Dobrze jest również gainera brać po treninguGainer jest ok jak ma braki w diecie(szkoła,praca)
Czy rozumiesz że przy redukcji nie powinno się stosować odżywek zawierających cukry proste - bo trochę zalewają, powtarzam raz jeszcze to ma być masa a nie redukcjaNapisałem o redukcji,by pokazać że ta ilość jedzenia która on wtedy spożywa(mniej więcej taka jak my na masie)da rade osiągnąć z normalnego jedzenia
Układ trawienny jest tak skonstruowany że może po za jedzeniem przyjmować także płyny które w organizmie są szybciej dostarczane (aby szybciej zabezpieczyć mięśnie przed katabolizmem oraz rozpocząć odbudowę) niż zwykłe jedzenie a to jest ważne po treningu bo im wcześniej dostarczymy te składniki tym lepiej dla mięśniLudzie po to mają układ trawienny by trawić a nie by przyjmować papke
Wszystko jest dla ludzi i nadmiar wszystkiego szkodzi - odżywki jak i inne rzeczy należy przyjmować z głowąpoczytaj co sie dzieje z ludźmi którzy zbyt zaufali odżywkom.
Kto tu pisze żeby w Siebie lać duże ilości ganerów Brać tylko wtedy gdy jest to koniecznejak chcecie lac w siebie gainery to róbcie to,mi to na reke bo nimi handluje.