Dresiarze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja posiadam również drugie konto w BZ WBK, za które również nic nie płacę (utrzymanie jest bezpłatne, natomiast przelewy wychodzące kosztują 0,50 zł). Dzięki temu zawsze mogę przelać pieniądze z mBanku na drugie konto i z tamtego wypłacić pieniądze czy to w kasie czy w bankomacie. Co do rozmów przez telefon, to Panie są zawsze bardzo uprzejme i zdarzało się mi się z nimi flirtowac.
Nie rozumiem o jakie minusy Ci chodzi? Zawsze w przypadku odcięcia od netu istnieje możliwość dokonania tych samych czynności, które wykonujesz przez Internet drogą telefoniczną (WAP, SMS bądź operatorkę).
Koniec wykładu wyższości banków internetowych nad pozostałymi 8)
Do moderatora: proszę nie usuwać tematu - zawsze może się komuś przydać :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mimo iz naprawde UWIELBIAM chodzic w dresach, czuje sie zle gdy w nich ide. Czemu? Wszyscy sie gapia jak na jakiegos bandyte, z daleka omijaja. + jestem golony na krotko albo na lyso + chudy tez nie jestem. Przeklinam was wy zle dresy co narobiliscie dobrym dresom takiej zlej marki u ogromnej giekszosci naszego spoleczenstwa. O NATURO PRZEWROTNA ;> W koncu wyrzucilem sobie to co mysle o tej nagonce na dresiarzy. PeAcE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niesety jako że obecnie studiuje w 3miescie wiec dla mnie dresiarstwo nie jest jedynie mitem czy tez wyolbrzymianiem problemu.
Sytuacja pierwsza :
- Środek dnia, tramwaj pełen ludzi. Dwoch gnoi w dresach rysuje po szybie, reaguje jedynie jakis student zwracajac im uwage. Reakcja dresów jest taka, ze jeden z nich wyjmuje z kieszeni noż i zadaje spora liczbe uderzen (nadal zero reakcji ludzi w tramwaju), po czym spokojnie ulatniaja sie na naibliższym przystanku. Na szczeście mimo poważnych obrażeń ofiara zyje.
Sytuacja druga o wiele czesciej sie pojawiajaca :
Trzech - czterech pseudo sportowców stoi w godzinach nocnych niedaleko akademików i kroja z komorek i pieniedzy studentow. Jak maja dobry humor to konczy sie na obszukaniu kieszeni i zabraniu tego co sie da. Gorzej jak maja zły humor bo wtedy raczej sie cało z tego nie wychodzi.
Dlatego jesli ktos mysli ze przysłowiowi "dresiarze" to po prostu kozły ofiarne, które niesłusznie oskarża sie za wszystkie przstepstwa to sie grubo myli. Z tych wyrostków (oczywiscie nie wszystkich) wyrosna złodzieje, mordercy i reszta elementu społecznego.
To tyle z moich przemysleń.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ooo to dokładnie chciałem napisać!!!!!no bo ty Rabi to jestes ten od wymuszen i haraczy...my tu mowimy o tych przecietnych normalnych dresach
Po co takiemu kólowemu dresikowi okradać jakiegoś dzieciaka z komóry, jak może wbić do sklepu/baru/restauracji z qmplami i wymusić od właściciela duużo grubszą kasę???? To taka gradacja w rodzinie 3 pasiastych. A od zbieranie na jabola się zaczyna... :roll:
(no są małe wyjątki...RABI np. )
Napisano Ponad rok temu
(no są małe wyjątki...RABI np. )
Nie ma żadnych wyjątków
Rabi to stary bryniarz, jeszcze się na nim poznacie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie oceniaj ludzi po wyglądzie... ale ostrożności na ulicy nigdy za wiele :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A z drugiej strony: ostatnio w moim miescie siedzielismy z dziewczyna w parku przy Polibudzie. Tak sie zlozylo ze byla tez tam dziewczyna ktora byla troche niezrownowazona psychicznie, ktos wezwal policje, przyjechal patrol wywiadowcow. Czterech policjantow po cywilu. I jak oni wygladali : Czarne dresiki adidasa, sportowe buty, wloski na zel, lub ogolone na lyso, wszyscy napakowani i szersi w barach niz wyzsi :wink: :wink: gdyby nie to ze pokazali swoje legitymacje zastanawialbym sie czy to na pewno policja nasza kochana. :wink: :roll: :roll:
tak wiec stroj naprawde nie do konca swiadczy o czlowieku
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czterech policjantow po cywilu. I jak oni wygladali : Czarne dresiki adidasa, sportowe buty, wloski na zel, lub ogolone na lyso, wszyscy napakowani i szersi w barach niz wyzsi :wink: :wink: gdyby nie to ze pokazali swoje legitymacje zastanawialbym sie czy to na pewno policja nasza kochana. :wink: :roll: :roll:
A u mnie w mieście wywiadowcy najczesciej chodzą w dżinsowych "katanach"
Napisano Ponad rok temu
Taki jest zarys historyczny dresa u nas w kraju i dlatego ich tak postrzegaja. No i sie boja =]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wejscie w nogi i o ziemie
- Ponad rok temu
-
Filmiki z walk ulicznych
- Ponad rok temu
-
Ciosem na glebe!
- Ponad rok temu