Zinaxin
Napisano Ponad rok temu
Od wczoraj zacząłem 6 tygodniowy cykl kuracji Zinaxinem. Zobaczymy co on wart
P.S. Ktoś już się tym leczył?
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
THE END
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Bo własnie zastanawiam sie nad podobna kuracją do czasu az lekarze sie na cos zdecyduja
Czy w czasie leczenia ZINAXINEM trenowanie jest zabronione ????
Jakie mogłyby być skutki treningów podczas brania leku ?????
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E, imbir jest świetny. Moja żona leczy mnie z ZZSK, ale nie kapsułkami, tylko dodaje korzeń do rosołu, pieczeni itp.Kolejny, równie niesprawdzony cudowny lek. Ja tam człowiekiem małej wiary jestem. Zwłaszcza w cuda.
Może nie jestem zdrowszy, ale smaczniej jadam. No i taki imbir to taniocha.
Napisano Ponad rok temu
Imbir tak, szczególnie do sushi. Ale "odbicie" po zinaxinie zwala z nóg. Lek niestety nie jest aż tak rewelacyjny jak mówi reklama, ale ma właściwości przeciwbólowe, oraz przeciwzapalne. Aviator, dwa miesiące to niewiele jak na leczenie stawów. Tu trzeba lat. Po Zinaxinie można trenować, zażywać przed jedzeniem, broń Boże na pusty żołądek.Smakowo imbir jest ekstra. Bardzo lubię.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
P.S. Zinaxin sprzedawany jest bez recepty, działa przeciwzapalnie i przeciwbólowo, nie ma też działania ubocznego - ale przyjmuję go po konsultacji z lekarzem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I teraz możesz połączyć przyjemne z pożutecznym. Również próbowałem, w smaku pycha, ale dziwna rzecz, usta pieką jak jasna cholera już po pierwszej butelce. :?sorki za odgrzewanie staroci ale a'propos imbiru to właśnie trafiłem na piwo imbirowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie trenowałem, aby dać szansę stawom na jakąś naturalną regenerację, a przynajmniej ich dodatkowo nie obciążać.
i bardzo dobrze Aviator, bo podczas leczenia stawow TRENOWAC NIE WOLNO nie smaruj sie byle czym i nie jedz wszystkiego co ci lekarze zaleca, bo jak widzisz to guzik daje
ze trenowac niewolno bo wiem w czasie kuracji zwykla zelatynka stawy zmiekczaja sie-sa jakies slabsze, czy cos i latwiej o uraz (wiem z doswiadczenia-juz dwa razy).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skurcze i bole miesni
- Ponad rok temu
-
pytanko a propos ćwiczeń przedramion
- Ponad rok temu
-
Dieta MAYO
- Ponad rok temu