Inwencja twórcza - łańcuch od piły
Napisano Ponad rok temu
jak skutecznie się można bronić przed taką zgagą jak łańcuch...?
konkretne propozycje poproszę.
Napisano Ponad rok temu
O żesz ku...Mojego kumpla ostatnio napadło 2 gostków uzbrojonych w łańcuchy od piły mechanicznej. Mimo, że gość jest duży i dużo ćwiczy (kyokushin) wyląował na chirurgii.
Są ubrania zabezpieczjące przed piłą (specjalne spodnie ogrodniczki), ale ciężko w tym po ulicy wędrować (maja ileś warstw specjalnego splotu)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Lepsze - spierdalamento -
2. Gorsze - bron palna.
Choc swoja droga pomyslowosc bandziorow w wynajdywaniu broni jest niesamowita. No owszem .. czasem sie uzywalo lancuch rowerowego badz motocyklowego .. ale od pily .... 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Ja na jego miejscu bym sie nie stawial i oddal kaske.
A skąd wiesz, że o szmal chodziło??
Ja bym na sam widok 2 podejrzanych osobników z łańcuchem od czegokolwiek zastosował taktyczny odwrót. Najlepszym sposobem na obronę w takiej sytuacji są oczy dookoła głowy i silne nogi.
Przychodzi skinhead do ogrodniczego:
-Poproszę 2m łańcucha.
-Zapakować?
-Nie. Napier***amy się przed sklepem.
Napisano Ponad rok temu
Ja na jego miejscu bym sie nie stawial i oddal kaske. Albo uciekal - dwoch psycholi z lancuchem od pily mechanicznej? Chyba spalinowej? Gdzie chodza tacy zwyrodnialcy? A czemu dostal-moze byl zbyt pewny siebie? Opisz dokladniej to sobie pogadamy...
o kase nie pytali. podobno ktoś ich nasłał...
lokacja: powiśle, trzeciego maja ( koło poniatoszczaka)
jak raz dostał to polożył się na ziemię i zasłonił głowę. dostał jeszcze kilka razy i sobie poszli...
Napisano Ponad rok temu
Niedaleko Lodzi tez wcale niedawno bylo zjawisko:
Facet jechal tramwajem, na ktoryms przystanku wsiadlo kilku ludzi bez szyi, krotka gadka, wywlekli kolesia, sklepali a na koniec oblali beznyna i podpalili...faceta jakos ugaszono.
I co sie okazalo? Nikt tego nie powiedzial ale policja podejrzewala ze to porachunki "mafijne", sam koles milczal jak grob (a co mieli do niego szpitala jeszcze przyjsc?).
Wniosek:
pomimo "lojejajajajaja" i "olaboga jacy zli ludzie" to prawda jest taka ze kazdy mial troche pod nosem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Psychopaci sie zdarzaja ale nie tak czesto jak myslisz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bezczelne pytanie
- Ponad rok temu
-
MA a niekomplikowanie sobie życia ;P
- Ponad rok temu
-
Trening bramkarza.
- Ponad rok temu