Rozciaganie, a bol w stawie.
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie jak w temacie ... rozciagam sie od jakiegos czasu do szpagatu czu moze lepiej sznurka ... I tu pojawia sie pytanie ... Gdy schodze do tego szpagatu w stawie biodrowym (? polaczenie nogi z miednica) odzywa sie bol ... Czym moze to byc spowodowane ? Jak temu zapobiec i ogolnie
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh jesto bol w stawie ... cos jakbym chcial za bardzo go przegiac ... Ale do sznurka mi jeszcze dosc duzo brakuje wiec to niemozliwe (a moze ?).
Co najdziwniejsze nie zawsze jest ten bol ... Pojawia sie on w szczegolnosci po dluzszum rozciahaniu statycznym ... A niekiedy go niema ... Dziwne, moze to ja cos zle robie ?
Aga kontuzji stawu biodrowego (?) nie mialem z tego co pamietam ...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
heee i moze dopiero jutro lekasz powie mi co to
bo jak narazie to sam niewie co jest
a moze wy wiecie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
Ehh mozliwe mozliwe Nie wiedzialem zem az taka stara d**pa Ehh te moje stare 19 letnie kosci i stawy ...
Dzieki za sensowna odpowiedz
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Ehh mozliwe mozliwe Nie wiedzialem zem az taka stara d**pa Ehh te moje stare 19 letnie kosci i stawy ...
Staary.. w tym wieku, to tylko nakryc sie przescieradlem i czolgac w kierunku najblizszego cmentarza... :twisted: Zlom jestes, i tyle... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ehh no tak tak Zaraz tak zrobie tylko do cmentarza mam kupe drogi
hehe pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
no moze i macie racej ze ja jestem sary mam te 18 lat i nawet nie lisze na to ze kiedykolwiem zrobie cos zblirzonego do szpagatu...
pozatym jak narazie lekasz sam nie ma zielonego pojecia co mi jest
leki nie pomogy badania ok hehe ... teraz mnie czeka laseroterapia ciekawe co to takiego???
heee
mam nadzije ze pomoze hehe
madzia111- hee nieiwem jak ty ale ja sie tam czuje sie ...mlody
co trenujecie??
ja aikido
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi o biodra mialem ten sam problem....nawet nie mialem a dalej mam gdy nie jestem rozgrzany.......
jesli chodzi o mnie to najlepsze bylo systematyczne rozciaganie....jechalem bardzo powoli......rozciagalem sie codziennie przez 40 minut....nie bylo to klasyczne rozciaganie statyczne lecz takie z poglebieniami (10 do srodka, 3 do lewej, 10 do srodka, 3 do prawej i tak dalej).....po jakis 8 miesiacach rozciagania poczulem ze jedyne co blokuje mnie przed szpagatem to wlasnie te biodra......tutaj juz nie bawilem sie w delikatnosc ....dociagnalem do konca i byl szpagat....
poza tym szpagat w niczym nie pomaga ......ale uczucie jest jednak bardzo fajne .......takze zycze wytrwalosci w cwiczeniach i zebyscie za pare miesiecy wstawili swoje zdjecia w szpagacie na dwoch krzeselkach a'a Van Damme
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem o takim gościu co chciał się popisać na dyskotece. Postawił 2 krzesła i chciał zrobić na nich szpagat. Kolana nie wytrzymały... i był trzask. Resztę możecie sobie dopowiedzieć...poza tym szpagat w niczym nie pomaga ......ale uczucie jest jednak bardzo fajne .......takze zycze wytrwalosci w cwiczeniach i zebyscie za pare miesiecy wstawili swoje zdjecia w szpagacie na dwoch krzeselkach a'a Van Damme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Efedryna a L-karnityna
- Ponad rok temu
-
Pomocy w sprawie lima!!!
- Ponad rok temu
-
Izometryczny trening mięśni???
- Ponad rok temu
-
JEdnorazowe (instant) SOCZEWKI DO OCZU!!!!!
- Ponad rok temu
-
Stretching - kilka linkow.
- Ponad rok temu
-
Skuteczne sposoby rozciągania...
- Ponad rok temu
-
Musicie to przeczytac.
- Ponad rok temu
-
basenik + ?