Nie wiem czy damy rade tam przyjechac w tym roku z Majka, moga byc klopoty z urlopem :twisted: :twisted: :twisted:
a juz mialem jechac, no ale bez Szczepcia to bida bedzie :wink: 8) :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy damy rade tam przyjechac w tym roku z Majka, moga byc klopoty z urlopem :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
To trochę Cię wyniesie ta impreza.
Napisano Ponad rok temu
Przemek, a propos Lesneven 2003, jest niezwykle duze prawdopodobienstwo ze Claude (moj instruktor) bedzie tam cwiczyl w tym roku, a moze nawet dawal treningi. No, to bedzie jazda :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam
Szczepan, z tego co wiem w tym roku zapowiadane jest w Lesneven prowadzenie zajeć przez Kanai sensei....może to Was skusi.....
PRZYJEŻDŻAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Nie możecie tego zrobic że nie przyjedziecie!!!!!!!!!!!!!!! po prostu....
a jeśli chodzi o jazdę.....to: JA CHCE JAZDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
WitamWitam
Szczepan, z tego co wiem w tym roku zapowiadane jest w Lesneven prowadzenie zajeć przez Kanai sensei....może to Was skusi.....
PRZYJEŻDŻAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Nie możecie tego zrobic że nie przyjedziecie!!!!!!!!!!!!!!! po prostu....
Pozdrawiam
Widzisz problem jest taki, jesli wezmiemy urlop na przyjazd do Polski w koncu maja, to wziecie kolejnego urlopu zeby przyjechac do Lesneven jest wykluczone. :twisted:
Co do jazdy to polece cie Claude'owi, on z przyjemnoscia sie toba zaopiekuje 8)
Napisano Ponad rok temu
WitamCo do jazdy to polece cie Claude'owi, on z przyjemnoscia sie toba zaopiekuje 8)
Napisano Ponad rok temu
Niech dla mnie coś zostanie . Chociaż tyci , tyci .Witam
Pozdrawiam
Widzisz problem jest taki, jesli wezmiemy urlop na przyjazd do Polski w koncu maja, to wziecie kolejnego urlopu zeby przyjechac do Lesneven jest wykluczone. :twisted:
Co do jazdy to polece cie Claude'owi, on z przyjemnoscia sie toba zaopiekuje 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu