to wtedy na pewno zabojstwo z premedytacja dostanieszHeh, a jesli tak nasaczyc gwiazdki trucizna?
wiesz to tylko przyklad zastosowania tych kulekTak, najlepiej dwa 5 kg worki z kulkami nosic wszedzie ze soba, a nuz zabraknie ich czy co........nie przesadzajmy.
mozesz sie tlumaczyc ze to tylko nozyki do maszynki do miesa chyba taketa to mowil :wink:Tez mi sie wydaje ze to dziwny pomysl, no ale jak sie nauczy rzucac pobierajac wczesniej korepetycje od ninji to moze siac groze! Jest tylko jedno ale...(patrz koniec)
P.S. gwiazdka sie nie wbije na wiecej niz 3 cm w cialo no chyba ze trafisz w szyje (bo tutaj te 3 cm wystarcza do zrobienia bardzo duzego kuku
Wlasnie! Baaaardzo wielkie kuku! A za takie kuku jak cie znajda to posiedzisz troche pod paragrafem "zabojstwo z premedytacja"...
jesli chodzi o mnie to tez tak mysle ale piaseczek w kieszeni i nozyk tez sie przydaA tak ode mnie: najlepszy sposob na samoobrone na ulicy to zimna krew, odpowiednia gadka, troche drobnych i ewentualnie mocne nogi.