Leżysz, to teraz połamie ci nogi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba dostatecznie wyjasnione tam jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O taaaak, a później jeszcze honorowy wrzut dresa do kanału...No własnie jak to jest czy lubicie nieraz popastwic sie nad drechem ktory chciał wam przetrzepac ryj i torbe.Czy wpadliscie kiedys w taka furie ze kiedy przeciwnik i tak jush był bezbrony nadal brutalnie go bilicie jak to jest moi honorowi wojownicy?
Ale tak na poważnie, to kiedy przeciwnik już leży i wiadać, że nie ma sił na dalszą walkę, to odpuszczam i nie korzystam z pastwienia się nad kimś.
Co do drugiej części, to jeszcze aż w taką furię nie wpadłem (i mam nadzieję, że nie wpadnę) żeby nadal brutalnie kogoś bić, kto już nie ma sił na jakąkolwiek obronę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc, to kusiło... tylko, że wówczas gościu leżał na glebie i nie miał siły na jakąkolwiek próbę obrony przed ciosami. Szkoda było mojego czasu - zresztą Sensei na treningach powtarza, że "jeżeli jesteśmy pewni, że przeciwnik nam już w żaden sposób nie zagrozi, to należy dać sobie spokój i odejść".Silver a nieraz cie nie kusi zeby pokazac mu ze nie jest taki cudowny jak mu sie wydaje i dac mu nauczke powiem ze raz biłem sie z takimi myslami ale ten ktos był znajomym mojego kolegi i miałem pewne opory (na szczescie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm Kiedy ten DAUN ktory mnie zaatakowal juz lezy i niema sil to go niedobijam piescami ale slowami ;];];] i mu tlumacze zeby wiecej niesapal ;];];] tzreba to dyplomatycznie zakonczyc ;];]
Ja tez rzucam zawsze coś w stylu i po co ci to było cioto. A co do dobijania to zdecydowanie tak uważam że skoro on chciał mi zrobic krzywdę to musze go tak skrzywdzić zeby mu się odechciało próbowac następnym razem.
Raz wpadłem w swego rodzaju furie i na prosbe o litosć powiedziałem "nie zajebie cię"(naszczęsci jakies dwie kobiety mnie odciągneły)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak już lezy to mu strzelam w tył głowy z przyłożenia i dla pewności wbijam takiemu osikowy kołek w serce....
..a co twoi przelozeni na to ???
Ja jak najbardziej mam podobne zdanie.....
Napisano Ponad rok temu
Cougar a czosnek ? Czy nalezy wcisnac czosnek ? Bo ja wciskam ale zastanawiam sie czy nalezy.jak już lezy to mu strzelam w tył głowy z przyłożenia i dla pewności wbijam takiemu osikowy kołek w serce....
Napisano Ponad rok temu
A to wszystko pod krzyzujacymi sie drogami ...nie zapomnij pochować twarzą w dół
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj mam taki dzień, że jakbym już kokoś powalił, to nie miałbym chyba litości...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tai jitsu
- Ponad rok temu
-
Zrób to sam!!!
- Ponad rok temu
-
TVN o 22:00 o dziadku-nożowniku 67lat
- Ponad rok temu