sam się troche bawie w te klocki (HTML) więc moge ponarzekać
Ogólnie ine jest źle ,ale co się rzuca w oczy już na wstepie to brak tytułów stron!!
Poza tym również osobiście nie lubie rozwiązania w którym pozycja wybrana z menu otwiera się w nowym oknie (ten "trick" jest dobry do zdjęćw galerii).
Jeżeli chodzi o wrażenie wizualne to jest nieźle ,tylko IMHO obrazek na górze strony jakoś przyćmiewa to co na stronie najważniejsze -czyli jej treść. Jednym słowem przerost formy nad treścią ,bo pierwsze co się ruzca na stronie w oczy to obrazek a nie tekst ,który trzeba gdzieś tam odszukać. Ekhem ,no i ten separator ,taki troche ni z gruszki ni z pietruszki
ani to Aikidockie ,ani japońskie ,tylko jakiś taki ornamencik eurpejski
Wiem czepiam się ,ale ostrzegałem
Proponowalbym też jakoś bardziej zaznaczyć menu ,bo ovzywiście znalezienie go na stronie nie sprawia trudności ale nie jest intuiucyjne.
Dobra to teraz powiem jak ja bym to zrobił
Caly ten ambaras z logiem i ogolnie cały ten pasek z dziadkiem i panienką i cala resztą zmniejszył troche (zciaśnił) ,podsunął do góry ,
to "|| Data: poniedziałek, 6 stycznia 2003 Imieniny: Kacpra, Melchiora, Baltazara || Dodaj do ulubionych || " bym gdzieśumieścił na samym dole strony ,albo ogolnie rzecz biorąc w miejscu nie rzucającym się w oczy ,ramke w której jest tekst podsunął do tego paska z dziadkiem ,tak ,że wyglądłąo by to jakby wychodziła z tego paska. W tej ramce pokazywały by się teksty wybrane z menu zamiast w nowym oknie.
eh no to ponarzekałem ,mam nadzieje ,ze na coś się przyda
oczywiście to tylko sugestie ,napisane wg. mojego gustu!