projekt www o Aikido
Napisano Ponad rok temu
Mam juz stworzony projekt razem z kolega nowej strony www o naszym klubie Aikido.
Chetnie wyslucham waszych spotrzezen, uwag i opini odnosnie tego. To dopiero namiastka tej stronki, ktora napewno sie rozwinie 8)
Tutaj macie adres: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
P.S. wiem, ze informacji jest jeszcze bardzo malutko......ale z czasem to napewno sie zmieni
Napisano Ponad rok temu
Ale moze się czepiam...
Pozdrawiam
Uchideshi
PS napisz do Lucasa..
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
trsci mierytorycznych tez sie nei czepiam choc ciekawe czy ktos napisze ,ze aikido to jesty styl zycia, sposob na zycie i sztuka wojenna.. a nie system unikow.. no ale to moja osobista dygresja...
Napisano Ponad rok temu
yhhh, kiedy wreszcie ludzia przyjdzie do glowy ze istnieje inny system niz ten jedyny wlasciwy i inna przegladarka od IE... bo wiem ze najlatwiej zrobic .doc, ale nie tedy droga...
Napisano Ponad rok temu
NIE MOŻE TAK BYĆ< ŻE KAŻDY LINK W NOWYM OKNIE. NIGDY.
Taka jest moja opinia. To w sumie największy błąd. Reszta to mam nadzieję wersja beta. Postaraj się zrobić tak, żeby wszystko było na jednym szkielecie graficznym. I pozmniejszaj wszystko, grafiki zajmują za dużo miejsca. Ale tak to fajna.
Napisano Ponad rok temu
Ale po jaką cholere na stronie aikido nstępujące informacje.
"Data: poniedziałek, 6 stycznia 2003 Imieniny: Kacpra, Melchiora, Baltazara "
W mojej mozilli wyswietla się dobrze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest narazie tylko projekt i jeszcze sporo moze sie zmienic.......dajcie mi i mojemu koledze wiecej czasu...... :wink:
Napewno dam znac jak cos wiecej ruszy
P.S. jak mi sie pamiec poprawi to mozliwe, ze data i imieniny znikna ze stronki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie ine jest źle ,ale co się rzuca w oczy już na wstepie to brak tytułów stron!!
Poza tym również osobiście nie lubie rozwiązania w którym pozycja wybrana z menu otwiera się w nowym oknie (ten "trick" jest dobry do zdjęćw galerii).
Jeżeli chodzi o wrażenie wizualne to jest nieźle ,tylko IMHO obrazek na górze strony jakoś przyćmiewa to co na stronie najważniejsze -czyli jej treść. Jednym słowem przerost formy nad treścią ,bo pierwsze co się ruzca na stronie w oczy to obrazek a nie tekst ,który trzeba gdzieś tam odszukać. Ekhem ,no i ten separator ,taki troche ni z gruszki ni z pietruszki
ani to Aikidockie ,ani japońskie ,tylko jakiś taki ornamencik eurpejski
Wiem czepiam się ,ale ostrzegałem
Proponowalbym też jakoś bardziej zaznaczyć menu ,bo ovzywiście znalezienie go na stronie nie sprawia trudności ale nie jest intuiucyjne.
Dobra to teraz powiem jak ja bym to zrobił
Caly ten ambaras z logiem i ogolnie cały ten pasek z dziadkiem i panienką i cala resztą zmniejszył troche (zciaśnił) ,podsunął do góry ,
to "|| Data: poniedziałek, 6 stycznia 2003 Imieniny: Kacpra, Melchiora, Baltazara || Dodaj do ulubionych || " bym gdzieśumieścił na samym dole strony ,albo ogolnie rzecz biorąc w miejscu nie rzucającym się w oczy ,ramke w której jest tekst podsunął do tego paska z dziadkiem ,tak ,że wyglądłąo by to jakby wychodziła z tego paska. W tej ramce pokazywały by się teksty wybrane z menu zamiast w nowym oknie.
eh no to ponarzekałem ,mam nadzieje ,ze na coś się przyda
oczywiście to tylko sugestie ,napisane wg. mojego gustu!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bron drewniana to m.in. Jo, Bokken, Tanto oszywiscie drewniane :-) Nie wiem moze macie inny pomysl jak nazwac te narzedzia....A tak wogole to wogole jaki material uwazacie za najtwardzy? Nie chodzi mi o stal tylko o np. japonski bialy dab, ktory jest napewno wytrzymalym surowcem 8) Sa jednak i inne, niekoniecznie z debu, a np. z wisni.....
Moze te pytanie powinno brzmiec.......Ktore drzewo jest najtwardsze
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
W Pl. to dąb i buk.. mozna to oczywiście utwardzac w procesie obróbki specjalne zywice..
a co do wiedzy to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i photoshop.pl
aha.. jezeli nie jestes w stanie anowac nad grafika to zmien czlowiek ktory to robi.. dla mnie to bezsens.. jak sie nad czyms nie panuje.. ja od swojej szefowej wrecz sie domagam interwencji
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido Gliwice
- Ponad rok temu
-
Aikikai w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Pytanie do Szczepana