TAK ROBIĄ DEBILE
Nie wierzcie w opowieści forumowych bajkopisarzy, nie zrobicie sobie pancernych piszczeli pukając w nie pałką i choćbyście nie wiem ile medytowali nie będziecie strzelać energetycznymi pociskami z rąk
Napisano Ponad rok temu
TAK ROBIĄ DEBILE
Napisano Ponad rok temu
Uderzali piszczelem, jestem ciekaw jak można utwardzić tą cześć ciała? Próbowałem w domu na ścianie i musze przyznać, że ściana wygrała
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hera, ja mam tak ze piszczele łatwo mi się obijały, opukiwanie mi pomaga. Tej wypowiedzi chyba do końca nie rozumiesz skoro mówisz ze jest nielogiczna.
Wyjaśnię więc , chodzi o to że w walce (czy kopiąc w cos twardego typu nogi przeciwnika) się nie utwardza, tylko nabija się siniaki, raz mi się zdarzyła seria sparingów bez ochraniacza po posłuchaniu czyjejś „inteligentnej” rady ze walka bez ochraniaczy dobrze robi na golenie, co skończyło się guzem z ropą gojącym się 3 msc. To był debilizm. Podobnie nawet słabsze obrażenia to tez jest debilizm bo uniemożliwiają trenowanie z pełną siła i po prostu przeszkadzają w treningu. Przynajmniej ja tak mam że wychodziły mi siniaki po paru zblokowaniach lowa a utwardzanie pałką bardzo pomogło dlatego tez je polecam. Nie wiem dlaczego wydaje wam się ze miało by ono powodować kontuzje jak jego celem jest coś dokładnie odwrotnego, czyli zapobieganie im.
Zresztą skoro nikt z was tego nie robił to jakim cudem możecie się wypowiadać na temat skuteczności tego typu metody..?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie musisz. Wystarcz, że będziesz szalał za młodu, a odbije to się echem na starość :wink: .jet jestes optymistą, myślisz ze bede trenowac mt do 50 -ki.. ale spoko zobaczymy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z całym szacunkiem dla ich kultury, ale w wielu kwestiach są ciągle zacofani. Słyszałem też o mnichach walących głowami w ścianę w charakterze treningów SW, więc no comment :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raz nie wiem czy wszyscy rozumieją Angielski ale mówili ,że oni użwają energii Chi(w co wierze byłem na pokazie "Masters of Shaolin" w Szczecin).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu