jak utwardzić piszczele?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kopią w bananowce???haha tak kurwa chyba sie naoglądałeś van damma.
W dupie byłeś, gówno widziałeś, jak mawiał Pan Jezus.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miales problemy w dziecinstwie? Tata Cie bil? Chcesz odreagowac? A moze masz jakies argumenty przemawiajace za nieslusznoscia mojej wczesniejszej wypowiedzi?
Tata to ciebie wykorzystywał seksualnie..
Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o tym sporcie to byś wiedział ze piszczele to sobie utwardzają debile,żaden szaujący sie zawodnik nie stosuje takich metod ala bambusy,opony itp>NIE MA takiego elemetu trenigu zawodnika jak utwardzanie piszczeli...One stają sie mocniejsze od piszczeli zwykłego człowieka poprzez setki kopnięc w tarcze,worki itp i od toczonych walk oczywiście..
Spytaj Słowińskiego czy kopał w bambusy i opony....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ernst, nie wiem czy slyszales o roznych szkolach nauczania. W tej, do ktorej chodzilem ja utwardzalo sie piszczele na oponach. Rada nie dotyczyla Ciebie, wiec jesli jestes na tyle infantylny, zeby nie potrafic zrozumiec innych metod treningu, to wspolczuje Ci serdecznie. Aha, sorry, zapomnialem, o tym ze piszczeli sie nie utwardza powiedzial Ci sam Slowinski, wiec co ja bede z Toba dyskutowal...
Miałeś chujowego trenera, kolego, pogódź się z tym
Jeśli nie szanujesz swojego ciała i chcesz być kaleką to Twoja sprawa, ale nie polecaj tych bzdur innym...
Napisano Ponad rok temu
my utwardzamy drewnianym kijkiem , ja używam akurat tonfy -też działa. Ale zawsze można czymś urozmaicić, nie rozumiem tylko z tymi oponami; co to znaczy że odwrotnie niż są przeznaczone do użytku, masz na myśli ułożenie poziome? bo chyba nie wywlekanie ich na druga stronę?oczywiscie w pozycji odwrotnej niz sa do uzytku przeznaczone .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
opona to nie drzewo, na pewno kopiąc w oponę trzeba mieć jakiś ochraniacz żeby nie ścierać nogi o bieżnik, ktoś już mi wcześniej o tym mówił.
ja mowie o lekkim opukiwaniu nogi kijem lub tonfą, w taki sposób ze wogóle to nie boli.
Utwardzanie nogi jest absolutnie konieczne,oczywiście nie w taki sposób żeby powodować kontuzje (np. utwardzać kopiąc się bez ochraniaczy) ale w sposób bezpieczny bez uszkodzeń, po to właśnie żeby potem nie stłuc sobie nogi przy silniejszym kopnięciu na czyjś blok.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmiki z thaia
- Ponad rok temu
-
2 pytanka
- Ponad rok temu
-
Kalendarz na początek roku