Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(ci ktorzy tak pieprza glupoty na temat Velina - nie welina)
niestety nie mam zwyczaju odpowiadać na nieuzasadnione pytania..
Napisano Ponad rok temu
Co do tego kto daje prawo... to chyba wolność słowa..Wlasnie sie zalamalam! Co tym krytykujacym daje prawo do obrazania Marcina?!
Nie przesadzaj...Zazdrosc przez was przemawia? Zlosci was,ze on jest w telewizji a nie wy?
Uwierz mi na słowo ze robię wiecej dla ludzi niz Vielin... :wink:A co wy umiecie zrobic na rzecz innych oprocz glupiej i bezpodstewnej krytyki?!
Nie dlatego ze ma odmienne zdanie, ale dlatego że nie potrafi go wyrazic..Mowicie,ze grin narobi sobie wrogow?! I tylko dlatego, ze ma odmienne zdanie niz wiekszosc z was! Zastanowcie sie czasem nad tym, co piszecie.
Nie wiesz jak się cwiczy u mnie więc nie oceniaj mego Aikido..Ja cwicze u Marcina juz kilka lat i nigdy nie mialam powodu, zeby sie wstydzic za mojego Mistrza! Za to gdybym miala cwiczyc u niektorych z was dlugo bym w aikido nie zabawila.
Pa... :wink:To tyle mialam wam do powiedzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co takiego wielkiego robisz dla nich? Może lepiej spytam ilu osobom pomogłeś?
Napisano Ponad rok temu
i kto to mowi!!!!???????Wiesz, teraz jest demokracja,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co takiego wielkiego robisz dla nich? Może lepiej spytam ilu osobom pomogłeś?
Hmmm.... :? straciłem rachubę, ale to normalne w moim zawodzie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Uchideshi, skromny to ty nie jestes! Nie masz sie chyba czygo wstydzic wiec napisz co takiego robisz dla innych. Mysle, ze ejst kilka osob, ktorzy sa tego bardzo ciekawi.
Ale jak pomogłeś? Dużo dla nich zrobiłeś? Uratowałeś wielu osobom życie?
Napisano Ponad rok temu
Moze i jest kilka osób ciekawych, ale to ja decyduję czyją ciekawość zaspokoić...
Zainteresowanii wiedzą kogo mam na myśli...
PS. Zaczynam miec uczulenie na brak pisanego szacunku w postaci zwrotów per TY z małej litery...
Napisano Ponad rok temu
i nie bede.. bo to dupek. Normalnie nie wyrazam mojego zdania ale tym przypadku pozowlilem sobie na odstepastwo od zasad.. Ale ,ale.. btw.. napisalem to dawno temu.. a ty dolaczyas na vortal kilka dni temu.. cos mi tu nie pasuje. Jakos nie wierze,ze user przkekopal sie przez kilka miesiecy postow.Ty za to aiki tez nie przyczyniasz sie do tego aby Marcin mial dobra opinie kwituijac pytania o niego krotkim "to dupek"!
- moze odpowiem za Uchideshi.. to ratownik medyczny. Ratowanie zycia dla niego to rutyna.Ale jak pomogłeś? Dużo dla nich zrobiłeś? Uratowałeś wielu osobom życie?
tu tez kula w plot.. jak juz atakujesz to nie rob tego na oslep.Nie ucza tego w dojo ? Ahe.. vendlin zajety reklama nie chodzi na zajecia.. no tak...Uchideshi, skromny to ty nie jestes! Nie masz sie chyba czygo wstydzic wiec napisz co takiego robisz dla innych. Mysle, ze ejst kilka osob, ktorzy sa tego bardzo ciekawi
od tego mamay funkcje ignore.. niestety nie dziala w przypadku moderatora.Nie podobaja mi sie twoje wypowiedzi,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uchideshi
dobrze, bardzo bym chciala wiedziec dlaczego tak sie wyzywasz na tym forum oczerniajac Velina, co? bardzo mnie to ciekawi...
Mam tyle co Asai ... :wink: i nie 160cm..ps. tak nie na temat wogle, poprostu zaciekwiło mnie twoje zdjęcie- ile masz wzrostu, 1.60m ?
Napisano Ponad rok temu
Mam tyle co Asai ... i nie 160cm..
Napisano Ponad rok temu
Niestety prawdziwy mistrz nie pokazuje się w telewizji publicznie, a jesli to robi to nie pokazuje tam badziewia i nie rozsiewa mylnych informacji typu: jakie to jest proste, czy trudne, jak to jest niezniszczalny i takie tam... popatrzmy tutaj na japonskich mistrzów..(troszeczke ubarwiłem
)
Napisano Ponad rok temu
Uchideshi
dobrze, bardzo bym chciala wiedziec dlaczego tak sie wyzywasz na tym forum oczerniajac Velina, co? bardzo mnie to ciekawi...
A widzisz... Szybko się uczysz... :wink:
Wracająco do tematu..
Pisałem to juz wiele razy, i teraz zrobię to po raz ostatni...![]()
Marcin ma bardzo dobre umiejętnosci Aikido....
Ma aspiracje na wielkiego mistrza, i umiejętnosci mu w tym niewątpliwie pomogą... ALE!!
Niestety prawdziwy mistrz nie pokazuje się w telewizji publicznie, a jesli to robi to nie pokazuje tam badziewia i nie rozsiewa mylnych informacji typu: jakie to jest proste, czy trudne, jak to jest niezniszczalny i takie tam... popatrzmy tutaj na japonskich mistrzów..(troszeczke ubarwiłem)
Sens w tym ze udzielanie się w tylu akcjach nie sluzy propagowaniu Aikido, tylko promowaniu własnej osoby..
Dlatego dla mnie MV zasłynął jako karierowicz na plecach Aikido...
I powtarzam raz jeszcze.... fałszuje obraz trudu i łatwości nauki Aikido jednocześnie, przez swoje TV Aikido...
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu