Velinow w "Rozmowy w toku"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guma nie lubię jak ktos sypie takie teksty w MA...publicznie (chodzi o MV)
Dla mnie to kompromitacja...
A co takiego powiedział kompromitującego?
czy jest szansa na pokonanie mistrza( czyli Vielinowa). uke odpowiedział że takiej szansy nie ma a Vielinow na to stwierdził że to nie do końca tak bo czasem ćwiczą to role się odwracają.
Dla mnie odpowiedź na te pytanie swiadczy o bałwochwalstwie...
Nikt z "Wielkich" się tak nie wypowiada o swojej MA... nie zauważyłeś?? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm sadzielm ,ze to Wedlin powiedzial,ze jest nie do pokonania.. a jak uke tak mowi . to swiadczy tylko o jego lojalnosci wobec nauczyciela. Obojetne czy to prawda czy nie. Glupio bedzie jak sie okaże ,ze Wedlin kazal mu to powiedziec.
Nic mu nie kazał.Rozmawiałem z tym uke.
Napisano Ponad rok temu
Było to co widziałem niestety b. kiepskie, moze gdyby nie było zmontowane i gdyby "MiSZCZ" nie nosił nie wiem po co T- shirta pod keikogi to bylo by dobre- ale tak to kaszanka i doznałem gwałtu przez oczy...
Dla ciebie to była kaszana bo miał T-shirt pod kimonem?Śmieszne.Wiele osób ma na treningu koszulki pod kimonem.
Napisano Ponad rok temu
Czepiacie sie dupereli jak koszulka pod kimonem (sprawa dosc popularna w PUA) a Velinov stal sie dla was obrazem komercji i niszczenia wizerunku aikido. Z tego co mi sie wydaje, Marcin Velinov wykracza swoja dzialalnoscia poza dojo i np. pokazuje sie w mediach i stara sie obracac takze w tych kregach. Czy to cos zlego ze chce sie zajmowac ta branza? Moze "rozmowy w toku" nie byly najlepszym pomyslem ale zawsze jest to sposob zeby sie pokzac, moze kolejny maly kroczek do "kariery"...
Napisano Ponad rok temu
Uke Velinowa wygladal raczej tak jakby nie spodziewal sie jakiegokolwiek pytania i jakby chcial jaknajszybciej wyrwac sie sprzed kamery.
Czepiacie sie dupereli jak koszulka pod kimonem (sprawa dosc popularna w PUA) a Velinov stal sie dla was obrazem komercji i niszczenia wizerunku aikido. Z tego co mi sie wydaje, Marcin Velinov wykracza swoja dzialalnoscia poza dojo i np. pokazuje sie w mediach i stara sie obracac takze w tych kregach. Czy to cos zlego ze chce sie zajmowac ta branza? Moze "rozmowy w toku" nie byly najlepszym pomyslem ale zawsze jest to sposob zeby sie pokzac, moze kolejny maly kroczek do "kariery"...
Wreszcie jakaś osoba mówiąca rozsądnie.To prawda, że uke nie był przygotowany.Nie wiedział, że będzie coś miał mówić.
Napisano Ponad rok temu
Chodziło o to, że role się odwracają bo czasem sensei Velinov jest uke.Dla mnie to nie jest kompromitujące.
No tak... Zwykły pozeracz chleba zrozumie to dosłownie...
a Vielnov o tym doskonale wie...i dosłownie to tłumaczy...
To jest załosne.. :roll:
Napisano Ponad rok temu
moze kolejny maly kroczek do "kariery"...
właśnie...ale nie w kierunku Aikido tylko dzięki Aikido...a to jest zajebista różnica!!! :?
Napisano Ponad rok temu
ależ skad.. on JEST tym wizerunkiem...Velinov stal sie dla was obrazem komercji i niszczenia wizerunku aikido.
Napisano Ponad rok temu
Ale znajomi mowili ze byl taki wielki mistrz aikido z kucykiem w telewizji, i ze jest dublerem Seagala, i ze strasznie wymiatal tym swoim pomocnikiem...
Dzisiaj mialem 3 telefony z chetnymi na aikido....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to juz wiesz.. ale ciebie to nie dotyczy. Jesteś zbyt dobrym nauczycielem..
Uważasz senseia Velinova za złego nauczyciela?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powinien też zalozyc sobie biustonosz bo pewnie kobiety, ktore cwicza w PUA tez to robią, a ja biorąc dobry przykład z MV tez bym sie w takie cos ubral zeby podkreslic np kolor swoich oczu...
Napisano Ponad rok temu
Chyba ze nosil w innym kolorze...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dziwne zdjęcia i sytuacje bez wyjscia..
- Ponad rok temu
-
Aikido a brzuszek :)
- Ponad rok temu