Velinow w "Rozmowy w toku"
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie nawet te "szpanerskie" japońskie napisy oznaczające imię są śmieszne. Czy zdarzyła się kiedyś sytuacja,żeby prowadzący staż Japończyk nachylał się nad tyłkiem ćwiczącego i odczytywał jego imię?
Już lepiej jak napis jest na ramieniu ale to też bzdura.....
S.
Napisano Ponad rok temu
Muszę powiedzieć, że ja tam żadnej winy w tym człowieku nie odnajduję... Miał bardzo fajne Aikido, wcale sie nie "puszył", to normalny gość!! A jeżeli podoba mi sie aikido jakiegoś mistrzunia - to tak na prawde nie interesuje mnie co, gdzie i jakie rzeczy sie o kim mówi... W Aikido interesuje mnie ruch...
Napisano Ponad rok temu
Dobrze ze nie wygladal w kimonie jak choinka bo swieta byly w toku...( tak jak to niektorzt z naszych aikidokow na normalnym treningu...adidaski, paski, naszyweczki, beleczki- jednym slowem moda!!!)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Troszeczkę żenująco się to wszystko czyta.....
S.
Napisano Ponad rok temu
Troszeczkę żenująco się to wszystko czyta.....
Ach to Aikido - to piekno, ta gracja, ta zyczliwosc do otoczenia
Napisano Ponad rok temu
Po prostu ludzie stwierdzają fakt ze prawdziwy autorytet Aikido nie szuka rozgłosu poza swymi umiejętnościami.... Nie pokazuje ich na lewo i prawo, nie obchodzi go sława, i wywiady w telewizji..
Jego Aikido nie jest złe.. jest proporcjonalne do stopnia który reprezentuje.
Nie trawię tylko, że przez to ze trenuje Aikido, jakby na nie nie patrzeć, szuka dobrej popularności...ale nie wśród Aikidockiego otoczenia...tylko ludzi "zielonych" w temacie... wciskajac im tandetę i prostotę tego co robi..
Napisano Ponad rok temu
Zenujaco sie nie czyta, tylko zenujaco sie pisze (to do, tych co pisza....)
Napisano Ponad rok temu
Ja wiem czy zenujaco??
Nie trawię tylko, że przez to ze trenuje Aikido, jakby na nie nie patrzeć, szuka dobrej popularności...ale nie wśród Aikidockiego otoczenia...tylko ludzi "zielonych" w temacie...
jasne, jakim prawem pokazuje się w telewizji. Możę ja też chce do telewizji. A jak nie chociaż obraże tego buraka.
... wciskajac im tandetę i prostotę tego co robi..
Jego Aikido nie jest złe.. jest proporcjonalne do stopnia który reprezentuje.
Napisano Ponad rok temu
co on wam takiego zrobil??
z tego co widze to wy nie zaslugujecie na miano Aikidoki ( w dodatku z hakama), zenujace jest to co piszecie
nie ogladalam osobiscie tego programu, ale to co wy tu pieszecie to mowiac szczerze az zygac sie chce....
kurde czepicie sie wszystkiego co tylko sie da zeby mu tylko dokopac...
a ten text z tym ze reke w hakame wsadzil to juz wogole, serio tak zalosnych ludzi to ja jeszcze nie poznalam ... a jak na starzu widzialam "hakamowcow" to sie normalni wydawali tym czasem.... z was sa stare ****... moze nie powinnam sie tak bulwersowac ale jak wy tak mozecie?? mowicie ze mistrz aikodo nie powinien sie przechwalac.. najpierw pomyslcie co wy piszecie i jak wy sie zachowujecie zanim zaczniecie oceniac innych i to ludzi calkiem w porzadku i normalnych!!!!!
oj jestescie zupelnie nie wporzadku... pomyslcie zanim cos napiszecie... bo z tego same glupoty wam wychodza a poza tym to jest zupelna nieprawda...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz jakby ci to powiedziec...
to ze jestescie zalosni i nie macie nic innego do roboty tylko oczernianie innych... no niestety, nikt nie jest doskonaly, ale naprawde tak bardzo lubisz ludzi osmieszac?? phi... i dlatego stwierdzilam ze nie zaslugujesz na miano aikidoki (a z hakama to juz wogole), sa pewne granice...
a poza tym miales odpowiedziec co ci takiego Velin zrobil??
nie umiesz na pytania odpowiadac?
zbulwersowalo mnie to ze jestescie tacy nietolerancyjni wobec innych (a w dodatku lepszych od siebie) a i wlasnie pomyslales nad soba juz? szybki jestes...
zeby ktos cie tak kiedys nie oczernial.... chcesz? bardzo chetnie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepiej po polsku.. :wink:buhahaha!!!
wiesz jakby ci to powiedziec...
całeszczęście ze nie Tobie to oceniać...phi... i dlatego stwierdzilam ze nie zaslugujesz na miano aikidoki (a z hakama to juz wogole),
niestety nie mam zwyczaju odpowiadać na nieuzasadnione pytania..a poza tym miales odpowiedziec co ci takiego Velin zrobil??
nie umiesz na pytania odpowiadac?
wiem....a i wlasnie pomyslales nad soba juz? szybki jestes...
ja nie pokażę wieśniactwa w telewizji...zeby ktos cie tak kiedys nie oczernial....
chcesz? bardzo chetnie...
No koments.... :twisted:
Od razu widać rękę Vielina rotfl
Napisano Ponad rok temu
gardze takimi jak wy...
siema grin,
poniewaz nie wymienilas kim gardzisz, uzyta forma "wy" obejmuje wszystkich dyskutujacych tu ludzi. A moze sie myle?
Jakby nie patrzyl, nie rozumiem co cie tu jeszcze trzyma. Wiesz, teraz jest demokracja, mozesz sie smialo wypisac z vortalu, i znalesc sobie forum gdzie bedziesz mogla dyskutowac z ludzmi ktorych uwielbiasz i podziwiasz..
zycze sukcesow na nowej drodze!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dziwne zdjęcia i sytuacje bez wyjscia..
- Ponad rok temu
-
Aikido a brzuszek :)
- Ponad rok temu
-