Najskuteczniejsze techniki Taekwon-do stosowane na ulicy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uciekamy przed ni ( ale tak aby wiedzial ze moze nas dogonic) i nagle zwrot i twi-dwio-dollyo-chagi?? :twisted:
no comments Zgona na miejscu
z: dollyo chgi trafia w glowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
P.S. Nie wiem jak wy ale ja mam juz dosyc tych durnych pytan.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2. Z TKD sioe nie nabijam (gdziezbym smial 8O )
3. TKD nie trenuje (tylko w teorii)_ al;e mam zamiar xaczac(wakacje=koniec szkoly=koniec egzaminow_)
4. Z ta ironia to masz troszke racje - ale to poto by uwypuklic skutecznosc niektorych attackow (o ktorych wiem tylko w teorii wszakrze) i dowiedziec sie jak to wyglonda w praktyce (czego jak juz mowilewm nie WIEM)
5. Ppodsumowujac CHCE sie czegos nauczyc {[(nie piszcie zebym poszedl na trening!!!!!!)]}
Napisano Ponad rok temu
Nie zgodze się z Tobą... Widziałem to w akcji na ulicy... coprada koleś który to robił jest naprawde dobry, ale nie powiem żeby był szybki. Tak samo jak zresztą każde jedno jego kopnięcie. Nawet dollyo było bardzo szeroko prowadzone ale za to siłe ma niesamowita...Jak sam mówisz Taxx, to tylko teoria. Na zawodach naeryo to może być, to na ulicy ta technika raczej nie jest bezpieczna dla wykonującego, odsłaniasz pewne wrażliwe miejsce, jest trochę wolną techniką. Wystarczy trochę się odsunąc - co większość ludzi tak reaguje - by była nieskuteczna. Poza tym w wczorajszym filmie "Blade" masz jeszcze przykład, że lepiej tego nie stosować - brrrr to biedne kolano. A propo ta mała Murzynka w archiwum to z Teakwondo jest prawda? Ładnie to wyglądało.
Co do tego neryo... zależy od sytuacji. Wiadomo gdy koleś będzie na ciebie napierał raczej ciężko Ci bedzie wkleić naerio... ale dobrze wykonana taka technika naprawde jest jedna z skuteczniejszych, choć z drugiej strony... kto na ulicy aplikuje wysokie kopnięcia :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziwne to jest jak sie nie wie na co sie zapisuje
Napisano Ponad rok temu