Przedstawcie się !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
y - to z breake'a to co u nas nazywa sie au malandro/amazonas/i te pe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam na imię Łukasz, lat 18, należe do grupy ABADA w Białymstoku i trenuje już ponad rok i mam nadzieję, że będę trenował, do kresu sił
Napisano Ponad rok temu
Grupo Balanca (Bahia, Salvador)
Apelido: assanhaco (cordao verde-5)
Name: Lukas
Capoeira trenuje 4 lata - z czego trzy ostatnie w Amsterdamie gdzie mieszkam. Ostatnio bylem w Salvador w 2004/2 - interesuja mnie: kultura brazylijska, muzyka, b-boyin' - streetdance, drummin'n'jammin, turntublism, basketball, dobry trunek od czasu do czasu w towarzystwie pieknej kobiety- i nadewszystko Capoeira z jej wszystkimi aspektami, stylami i historia jej towarzyszaca. Od 3 lata przyswajam sobie domowymi sposobami portugalski - outcome->Average Pozatym co pol roku jestem w Polsce i mam nadzieje ze uda mi sie wpasc kiedys do 3Miasta i doloczyc do jednej z Open Rodas- chetnie poznalbym Instructors i Alunos- tych wszystkich ktorzy tworza i chlona Axe nad morzem.
Ps: Msg for Uirapuru- mam nadzieje ze kojarzysz mnie jeszcze bylem na waszym starym forum ale link padl po ty jak wrocilem z Brzylii- ostatnio udalo mi sie znalezc portal Budo
Jak mozesz to napisz co tam sie stalo, i moze jakie macie plany odnosnie open-rodas w te lato?
:PeacE OuT:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenuję od listopada 2004 roku w niezależnej grupie z Zielonej Góry,
interesuje mnie [oczywiście] capo oraz ASG, manga
trenowałem karate shotokan
Napisano Ponad rok temu
niezależnej ? ...
im po prostu na niczym nie zalezy wiec daj im spokoj :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POZDRAWIAM :-)
Napisano Ponad rok temu
Niezależna nie działająca przy żadnej oficjalnej grupie takiej jak np. I.U.N.A., UNICAR itd.
Sorry, ale jak ktos nie ma pojecia to niech sie nie wypowiada...
Nazywam sie Paulina trenuje od 14 miesiecy, w grupie UNICAR Czeladź. Zaczelam uczeszczac na treningi po obejrzeniu pokazu w pobliskim centum handlowym. Capoeira, salsa oraz grafika komputerowa to moje najwieksze pasje! [/b][/i]
Napisano Ponad rok temu
Niezależna nie działająca przy żadnej oficjalnej grupie takiej jak np. I.U.N.A., UNICAR itd.
Sorry, ale jak ktos nie ma pojecia to niech sie nie wypowiada...
8O sory ale...odnosnie czego to mialo byc bo nie rozumiem zbytnio...
Napisano Ponad rok temu
napisz jeszcze ze dwa takie posty a OT bedzie na bank :?chyba troche offtopic sie robi:(
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Abraços e saudações!:-)
Axé!
Mirek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do kogoś z Grupo Magia
- Ponad rok temu
-
pokonac strach
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Olsztynie ?
- Ponad rok temu
-
Z czym to się je?
- Ponad rok temu
-
Jak po roundaku i fiflaku zrobić pełne salto?
- Ponad rok temu
-
Piosenki
- Ponad rok temu
-
Macaco
- Ponad rok temu
-
Wymawianie nazw
- Ponad rok temu
-
capo w Rzeszowie