Przedstawcie się !!
Napisano Ponad rok temu
Mestre Barăo
Imię Tomek
Apelido Sucuri
Wiek 24
Cord 4 - Verde/Amarelo (A.Graduado)
Coz wiecej, prowadze treningi w Łodzi(od ponad roku), gdzie od paru miesiecy (oficialnie) powstała Polska sekcja grupy Lagoa, sztukami walki zajmuje sie od 10 lat, 5 lat Judo, w sumie to wszystko po trochu, 5 lat temu zafascynowałem sie Capoeira , ale cwicze ja tylko troche ponad 4 bo miałem - niestety roczna przerwe. rok temu mnie Mestre Barao powierzył mi i koledze zadanie otworzenia grupy w Polsce, jest to naprawde ogromna odpowiedzialnosc, której cały czas staram sie sprostac ( 3 mies temu mielismy swoje 1 Baptizado w Polsce) , jestem osoba maxymalnie pozytywnie nastawiona do zycia, jezdze na rowerze jak wariat (podobno samochodem tak samo), troche sie wspinałem, eh jest tyle rzeczy do robienia a tak mało czasu:(, nieznosze ludzi zuchwałych i nieszczerych... moje marzenie - zeby wszyscy ludzie cwiczacy capoeire nie wazne w jakiej grupie zawsze pomagali sobie na wzajem, i zeby miłosc do Capoeiry była silniejsza od jakich kolwiek podziałów - niestety to jedno z tych marzeń nie do spełnienia, ale przeciez dlatego to własnie tylko albo aż marzenie .. Axe wszystkim Zakochanym w Capoeira
Napisano Ponad rok temu
cztery cordy w ciagu roku w gore,to sie nazywa miec talent :wink:
Napisano Ponad rok temu
- nie 4 tylko 3 w góre i nie wciagu roku tylko w ciagu dwóch lat.
co do talentu to sie nie poczowam , to raczej zaufanie i wara mojego Mestre we mnie ...
Napisano Ponad rok temu
jak tak dalej pojdzie to niedlugo dorobimy sie pierwszego polskiego mestre :wink:
gratuluje i oby tak dalej
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ewa - 19lat - Bytom
grupa: Artres Das Gerais, Instrutor: Piriquito
zakochałam się w capo jakieś 2lata temu.. nie mogłam wtedy jeszcze ćwiczyć.. ale na szczęście wytrwałam i od czerwca trenuję.. chwilowo niby przerwa wakacyjna, ale ja ostro ćwiczę na polance jest super! [dużo sama, trochę z Jarkiem, albo Darią, Xango.. no i wreszcie wypadałoby do Rasty pojechać ;D]
AXE!
Napisano Ponad rok temu
imiee : Wojtek
xywa : Gacek , ablo Małolat
obecnie 18 lat , mieszkam gdzie mieszkam , ale za miesiąc wybywam (NARESZCIE ) na upragnione studia do Wrocka i na 99% pójde na treningi capo, no chyba ze sie połame w międzyczasie , bo interesuje sie tą sztuką walki od kilku lat , niestety nie trenuje z powodu zamieszkania
inne zainteresowania to grafika komputerowa (dawniej ) , fotografia (obecnie w miare możliwości )
a reszta no cóż , uzupełnie w miare upływu czasu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Capoeire mamy zamiar rozpocząć ćwiczyć od września w grupie Oficina da Capoeira w Kielcach.
Mamy 16 lat.
Pozdro dla reszty Kielczan i reszty ludzi z Oficina.
Wiem, namieszałem, wybaczcie.
Napisano Ponad rok temu
Trenowalem tajski ale zmieniam na capo, Artes das Gerais w gdansku ;] Powodow bylo pare i nie bede o nich mowil ;p
Napisano Ponad rok temu
moje gadu: 3709699
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Na imię mam Mikołaj, pseudo majki. Nie ćwiczę capoeiry w żadnej sekcji, ale mam zamiar, no i interesuje mnie ten sport!
Pozdro
gg: 6949227
Napisano Ponad rok temu
Sztukami walki interesuje się odkąd pamietam.. To jest już mój chyba drugi profil .. bo pierwszy diabli wcieli ..
Trenowałem 3 laat Karate, ale to była abrdziej zabawa bo maiłem wtedy z 12 lat ..
OStatnio przez ponad 2 lata ćwiczyłem Kung-Fu ( Długa pięśc Shaolin i Biały Żóraw).
Moim marzeniem było trenowanie Capo, mam nadzieje że sie spełni bo wreszczie bede miał możliwość - studia w Wawie..
Do zobaczenie w stolicy ..
Napisano Ponad rok temu
Wcześniej zajmowałam się.... grą na pianinie, nie związane ze sztukami walki, ale teraz łatwiej jest mi grać na instrumentach:)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro dla wszystkich capistow z calej polski 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do kogoś z Grupo Magia
- Ponad rok temu
-
pokonac strach
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Olsztynie ?
- Ponad rok temu
-
Z czym to się je?
- Ponad rok temu
-
Jak po roundaku i fiflaku zrobić pełne salto?
- Ponad rok temu
-
Piosenki
- Ponad rok temu
-
Macaco
- Ponad rok temu
-
Wymawianie nazw
- Ponad rok temu
-
capo w Rzeszowie