z czym bezpiecznie po miescie
Napisano Ponad rok temu
mam do was jedno pytanko
- jakie bronie(ale takei skuteczne :') ) mozna nosic w Polsce bez strachu przed odpowiedzialnoscia karna ... prosze niw lejajcie ustawy tylko dajcie jakies przyklady i jakbyscie mogli to zazuccie grafikami z gory dziekuje i pozdrawiam all
Napisano Ponad rok temu
proponuje olowek , ewentualnie dlugopis
noz , palka , kastet , takie rzeczy chyba sa raczej zabronione , wiec trzeba nosic artykuly gospodarstwa domowego , oo , jeszcze korkociag moze byc
Napisano Ponad rok temu
noz = zabroniony ? - gdzie i jak ?
w Polsce jest total legal dopoki wyglada jak bron
jak qufa chesz mozesz sobie katane przytroczyc na plery
Czytac to co napisal Lord i przestac chrzanic
tam jest czarno (i tlusto) na niebieskim napisane
no kurde zero pytan powinno byc = to raz
dwa = temat byl walkowany X razy = czytac archiwum = to dwa
Napisano Ponad rok temu
Nosić możesz prawie wszystko (oprócz paru wyjątków w ustawie), skuteczność zależy od Ciebie. Odpowiedzialność nie zależy od noszenia tylko od okoliczności i skutktów użycia (i adwokata ;-) )Witam
mam do was jedno pytanko
- jakie bronie(ale takei skuteczne :') ) mozna nosic w Polsce bez strachu przed odpowiedzialnoscia karna ... prosze niw lejajcie ustawy tylko dajcie jakies przyklady
Były przypadki, że śrubokręt nie był niebezpiecznym narzędziem, były przyupadki, że glany były niebezpiecznym narzędziem. Taka karma.
Napisano Ponad rok temu
zrob groznom mine np. :twisted:
tylko nie waż sie urzyć nozyka bo pujdziesz siedzieć. Jak sam widok nie wystarczy wyzuć go i zacznij sie modlić
Napisano Ponad rok temu
W takim, w ktorym czyta sie teksty ustaw jakby co.w jakim ja zyje kraju :')
Napisano Ponad rok temu
w jakim ja zyje kraju :')
taketa no wez sobie poczytaj :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
no i jak po tym nie bedziesz mial jasnosci to ja wymiekam :drinking:
Napisano Ponad rok temu
No załóżmy. Po skorzystaniu (z noża oczywiście...). Odchodzicie z "miejsca przestępstwa"? Czy też zostajecie?
Choć to chyba nie istotne. Bo w tym i tym przypadku spotkacie się z nieprzyjemnościami...
Napisano Ponad rok temu
No ale tak szczerze... ja noża wolałbym nie używać. Bardzo kłopotliwe... nie tyle co użycie, ale tego konsekwencje.
No załóżmy. Po skorzystaniu (z noża oczywiście...). Odchodzicie z "miejsca przestępstwa"? Czy też zostajecie?
Choć to chyba nie istotne. Bo w tym i tym przypadku spotkacie się z nieprzyjemnościami...
oops..;-)..jasne , że odchodzimy wycierając nóż z krwi o nogawkę a krwawiącego (najczęściej jeszcze żyjącego ) wroga zostawiamy na chodniku..w końcu inni ludzie moga mu pomóc nie?..mógł nie zaczynac...
potem jemy kolacje i kładziemy sie spac..;-).jakie nieprzyjemności???raczej zadowoleni jestesmy, że jednego bałwana mniej na ulicy..
Napisano Ponad rok temu
Możliwe, że uda Ci się udowodnić że działałeś w samoobronie. Ale mimo wszystko... kłopot, to kłopot.
Napisano Ponad rok temu
AHAAAAA...no fakt wszedzie te pały sie wkręcą i nie mozna spokojnie mordować...najlepiej bedzie chyba zabic wszystkich świadków wtedy nas nie znajdą..Ej... no, co ty... nie miałem namyśli sumienia, gdy pisałem o konsekwencjach. Te nieprzyjemności, to policja.
Możliwe, że uda Ci się udowodnić że działałeś w samoobronie. Ale mimo wszystko... kłopot, to kłopot.
Napisano Ponad rok temu
Na tę chwilę - moim zdaniem - (jeśli chodzi o legalne zabawki) gaz jest numerem 1.
Choc z drugiej strony. Mam pewien dylemat. Czy GAZ jest fair. Tzn.: ja wiem, że są sytuacje, że "albo ty ich, albo oni Ciebie". Ale... no właśnie ale. To jak kopać leżącego. Nie wiem czy wiecie o co chodzi... wiecie...?
W każdym razie. GAZ RULEZ !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak będą świadkowie, gdy mordować będziemy świadków. I tak w kółko. Taaaa.... zrobimy wielką masakrę. To jest to!
Na tę chwilę - moim zdaniem - (jeśli chodzi o legalne zabawki) gaz jest numerem 1.
Choc z drugiej strony. Mam pewien dylemat. Czy GAZ jest fair. Tzn.: ja wiem, że są sytuacje, że "albo ty ich, albo oni Ciebie". Ale... no właśnie ale. To jak kopać leżącego. Nie wiem czy wiecie o co chodzi... wiecie...?
W każdym razie. GAZ RULEZ !!!
Ja nie polecam gazu. Ja chodze z KABAREM(taka duza kosa na wyposażeniu USMC) szczególnie gdy jestem z kimś i opcja ucikajdo odpada. Zdecydowanie zajebał bym kogos kto zagraza mi badz komus kogo kocham a o konsekwencje martwiłbym sie pózniej. W sądzie ma się jeszcze jakies szanse...A co do kopania lezącego zdecydowanie polecam szczególnie kolano lub zebra. A jesli chodzi o fair play na ulicy to jet to porostu smieszne-wygrywa ten co zyje(stoi w mniej drastycznej sytuacji) i tylko to się liczy, wszystkie srodki są dobre.
Napisano Ponad rok temu
Gaz, gaz i tylko gaz + własne umiejętności... Nóż odpada. To dla psychopatów, którzy szukają kłopotów.
A jeśli kogoś nie lubicie. To NIE KOMBINUJCIE. Ale po prostu go otrujcie...
belzebub
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
noz vs noz
- Ponad rok temu
-
Wchodź jeśli zostałeś brutalnie pobity
- Ponad rok temu
-
Czy taj box dobry na poczatek?